Cum să te machiezi ca frumoasa Kim Kardashian!

De Diana Sorescu, pe

Kim Kardashian şi-a recunoscut obsesia pentru machiaj. Diva îşi doreşte mereu să arate impecabil, iar cei mai buni make up artişti se ocupă de look-ul ei. Iată cum să te machiezi ca ea!

Make up a la Kim

Machiajul pe care Kim Kardashian îl adoptă de fiecare dată este fără cusur. Pentru divă este obligatoriu să arate ca o păpuşică vie, fără riduri, pete pe piele şi cu gene interminabile!

Poate cea mai importantă parte a machiajului pe care Kim îl adoră atât de mult este baza: cremă hidratantă, fond de ten, anticearcăn, primer şi pudră. Un pont de la Kim? Ea foloseşte întotdeauna o cremă cu un subtil efect bronzant şi pudră cu particule strălucitoare, pentru un efect glam. Dă click aici şi învaţă cum să te machiezi corect, care sunt paşii de bază pe care trebuie să îi urmezi.

Pentru Kim, sprâncenele sunt foarte importante, aşa că le poartă într-o formă armonioasă, conturată, cât mai aproape de cea naturală. Unica.ro ţi-a arătat deja trucurile Anastasiei Soare pentru sprâncene perfecte, aşa că le poţi pune în aplicare!

Ca şi farduri, voluptoasa brunetă mizează foarte multe pe nuanţe calde, de bronz, nisipiu, arămiu, auriu, care îi complimentează tenul şi culoarea irisului. Cu aceste nuanţe, Kim merge pe modelul smoky eyes.

Genele exagerat de lungi sunt marcă înregistrată Kim Kardashian. Iată aici câteva ponturi şi sfaturi utile despre cum poţi să ai şi tu privirea pătrunzătoarea şi genele super curbate şi lungi!

Blush-ul pe pomeţi este obligatoriu, la fel ca gloss-ul nude de care Kim nu se desparte.

Atunci când adoptă un look mai fresh, Kim preferă linia simplă trasată cu eyeliner-ul ‚ iar pe buze roşu vibrant sau gloss transparent.

Cum să te machiezi ca frumoasa Kim Kardashian!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter