Cum să îți găsești stilul și să îți creezi o garderobă direct din telefon

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2020, 11:47
Acum, mai mult ca oricând, facem echipă strânsă cu telefoanele noastre. Situația actuală prin care a trecut omenirea ne-a forțat să ne gestionăm practic viața din clickuri pe telefon. Deci ce ne oprește să ne înnoim garderoba cu ținute pentru vara asta? Ne-am sfătuit cu specialiștii noștri în fashion și iată mai jos ce aplicații cool am descoperit!

Inspirație de vară: rochii lungi și vaporoase

Zara

E descărcată de peste zece milioane de utilizatori la nivel globali și are un design prietenos privirii, axat pe vizualuri frumoase și imagini atent prelucrate. Găsești sute de articole vestimentare – femei, bărbați și copii – accesorii și decorațiuni pentru casă, iar aplicația te anunță când stocul unui produs epuizat din magazin se reface.

 

zara app

 

#POARTAMADEINRO

BonPrix

BonPrix este o companie de îmbrăcăminte înființată acum peste 30 de ani în Germania și care a dezvoltat în timp cinci mărci proprii, dar și colecţii unice create în colaborare cu designeri internaționali. Aplicația se folosește simplu și ai la dispoziție haine, dar și obiecte pentru casă și decorațiuni interioare, cât și o secțiune specială cu modă sustenabilă. Mai mult, poți să-ți împărtășești stilul personal și să te inspiri de la alte utilizatoare dacă postezi pe Instagram ținuta pe care o porți folosind hashtagul #bonprixitsme.

bon prix app

Yoox

Aplicaţia este un magazin online cu produse semnate de designeri internaționali. Include secțiuni pentru femei, bărbați și copii cu piese vestimentare marca unor branduri de lux, precum Marni, Stella McCartney, Miu Miu etc, dar și colecții de haine și accesorii ediție-limitată, creații a unor designeri din noul val fashion, orientați pe direcția modei sustenabile. De asemenea, descoperă la categoria Design + Art decoraţiuni de design interior şi obiecte de artă. Costul livrării unei comenzi Yoox în România este de 10 euro și este gratis dacă depășești suma de 50 euro.yoox app

Revista Unica de mai: un format nou, digital, accesibil gratuit

Vestiaire Collective

Și pentru că aminteam de sustenabilitate, dacă ai mai mult buget pe mână descarcă aplicația Vestiaire Collection. Ai mii de produse vestimentare second-hand, dar de la branduri high-end, precum Saint Laurent, Balenciaga, Isabel Marant etc, care trec printr-un birou de verificări înainte de a-ți fi livrate, pentru a li se valida autenticitatea. Mai mult, poți negocia prețul cu cel care vinde produsul respectiv, iar dacă vrei și tu să vinzi ceva din garderoba ta, aplicația îți oprește aproximativ 30% din vânzare. Pont: pentru că aplicația include și obiecte de artă deținute de colecționari pasionați, fotografie, itemuri unicat, cu detalii atent realizate sau din colecții vintage, e ideal să ai un telefon cu colțuri rotunde și rame superînguste, pentru o experiență de vizionare captivantă, așa cum e noul HUAWEI P40 Pro. Aplicația poate fi descărcată de pe AppGallery , Google Play și App Store.

vestiaire collection

Material susținut de HUAWEI România.

Aplicațiile sunt disponibile pe toate sistemele de operare și în principalele magazine de aplicații, în funcție de device-ul folosit: App Gallery, App Store sau Google Play.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter