Cum porţi puloverul maxi

De Libertatea pentru femei, pe

Anca Biro, stilistul „Libertatea pentru femei” te învaţă cum săporţi cu stil un pulover maxi.

Pulover maxi şi pantaloni drepţi, pentru zi

Una dintre cele mai la îndemâna combinaţii pentru puloverul XXL este cea cu pantaloni care urmaresc linia piciorului. Aceştia nu trebuie sa fie neaparat jeanşi, pot fi din orice alte materiale potrivite pentru sezonul rece. Completeaza cu o pereche de cizme scurte, fara toc, un fular calduros şi o caciula tricotata.

Cum porţi puloverul maxi la petreceri

Puloverul maxi este una dintre cele mai îndragite piese ale iernii, caci e calduros, confortabil şi potrivit pentru combinaţii şic, interesante şi inedite, deci te poate pune în valoare în orice împrejurare. Poate nu te-ai fi gândit, însa puloverul XXL este potrivit şi ţinutelor de petrecere, realizând outfituri originale şi nonconformiste.  Combina-l cu o pereche de pantaloni lucioşi ori din piele sau cu o fusta/rochie pâna la genunchi vaporoasa.

Puloverul maxi la birou

În funcţie de cât de office trebuie sa fie ţinuta atunci când mergi la serviciu, poţi combina puloverul maxi fie cu o fusta midi conica şi pantofi sau botine cu toc, fie cu o fusta lunga din material mai gros (dreapta sau ampla, în funcţie de preferinţe) şi cizme cu talpa joasa. În acest caz, îţi poţi pune în talie o curea subţire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter