Cum să porți hainele și accesoriile metalizate

De Consuela Stratulat, pe

Accesoriile metalizate se poartă de câteva sezoane și rămân la modă și în această toamnă. O geantă sau o pereche de pantofi lucioși vor da un aer aparte oricărei ținute, dar dacă vrei să atragi toate privirile, poți încerca să porți și haine metalizate. Pentru că știm că sunt mai greu de asortat, îți dăm câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți ca o fahionistă.
Chiar dacă ești tentată să lași piesele metalizate pentru seară, află că le poți purta fără probleme și ziua. Tot ce trebuie să faci este să le combini cu piese casual și să alegi accesorii cât mai simple. Un top metalizat poate fi purtat, de exemplu, cu o pereche de jeanși și o pereche de pantofi cu toc.

Fusta metalizată

Fusta metalizată poate fi purtată atât ziua, cât și seara. O cămașă albă îi va da un aer casual și o va face potrivită pentru o ieșire în miezul zilei.
Cum să porți hainele și accesoriile metalizate
Pentru seară, alege un top și o pereche de pantofi cu toc și vei fi gata de distracție!
Cum să porți hainele și accesoriile metalizate

Haine cu aplicații metalizate

Aplicațiile metalizate sunt mai subtile și potrivite pentru zi. În locul unui top care să îți ia ochii poți alege o bluză care are doar aplicații sclipitoare.
Cum să porți hainele și accesoriile metalizate

Accesoriile și pantofii metalizați

Dacă nu îndrăznești să porți haine metalizate în timpul zilei, alege accesoriile. O geantă metalizată va da un aer elegant ținutei, câtă vreme celelalte piese vor fi simple. Cea mai bună alegere este să alegi o culoare apropiată de cea a hainelor. De exemplu, poți purta o geantă metalizată roz cu o rochie din roz pal și vei arăta grozav.
Cum să porți hainele și accesoriile metalizate
Pantofii metalizați vor fi piesa de rezistență a ținutei, de câte ori îi vei purta.
Cum să porți hainele și accesoriile metalizate

Cum asortezi nuanțele metalizate

Piesele metalizate, purtate cu nuanțe neutre, sunt cea mai sigură combinație. Auriul, de exemplu, poate fi purtat cu nuanțe de roz, crem și gri, iar argintiul arată cel mai bine cu negru, gri sau alb.

Trucuri de care să ții cont când porți hainele metalizate

Materialele metalizate reflectă lumina, iar când sunt purtate aproape de față, îți vor scoate ridurile și imperfecțiunile în evidență. Dacă vrei să ascunzi semnele îmbătrânirii sau ale unei nopți pierdute, evită să porți topuri metalizate.
Când porți piese metalizate în timpul zilei, ferește-te de hainele prea scurte sau prea mulate.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter