Crina Abrudan, mireasa noii colecţii Liza Panait. Vezi pozele!

De Erika Chivu, pe

Crina Abrudan a fost mireasa colecţiei de modă „Noblesse” lansată de Liza Panait. Iată pozele de la prezentare!
Liza Panait a lansat aseară la Bucureşti o nouă colecţie numită „Noblesse”, inspirată din stilul feţelor regale.
„Am ales tema aristocratică pentru că mi se pare unul dintre cele mai frumoase trenduri ale acestei perioade – reîntoarcerea la calitatea impusă de Casele Regale”, spune Liza Panait.
Colecţia a început în forţă cu haine supradimensionate de blană artificială (dar de cea mai bună calitate, la fel de călduroase şi spectaculoase ca cele naturale), a continuat cu fuste şi sacouri elegante dar şi extrem de viu colorate, jachete cu detalii din blăniţă, dantelă şi broderie, toate lucrate manual, rochii de zi şi de seară (printre care s-au remarcat cele scurte, din dantelă preţioasă, specifice divelor hollywoodiene ale anilor ’50) şi s-a încheiat splendid cu apariţia angelică a miresei Crina Abrudan.
crina abrudan

„Am fost onorată de propunerea Lizei” a declarat Crina „mai ales că nu sunt o obişnuită a evenimentelor mondene. Incursiunea în lumea nobiliară propusă de Liza a fost aproape ca o întoarcere în timp, la curtea Caselor Regale de odinioară.”
Liza Panait a prezentat o colectie de lux cu tesaturi pretioase la propriu si la figurat, comandate special din Italia, Anglia, Japonia si Olanda. Materialele vedeta au fost catifeaua si blanita de matase dar si dantela groasa crosetata, combinata neasteptat in rochii de seara cu catifea.
crina abrudan si liza panait

Tema florala a colectiei este prezenta in broderii, aplicatiile manuale, picturile manuale de pe rochii si mantouri dar si in aceesorii, multe dintre ele nefiind altceva decat flori supradimensionate din materiale pretioase.

Culorile predominante sunt maro (in toate tonurile), aramiu, mov, bordeaux, auriu, toate puse in valoare de eleganta non culorii negru.
colectie liza panait

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter