Ce lenjerie intimă nu ar trebui să porți

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 24 martie 2017, 19:02
Mai toate femeile au mai multe perechi de lenjerie intimă. Lenjerie intimă de culori, feluri, texturi diferite. Poate e timpul să deschizi sertarul și să arunci câteva dintre perechile pe care le ai.

Verifică lista de mai jos și vezi ce lenjerie nu ar mai trebui să porți

  • Lenjeria intimă care nu-ți mai vine

Poate ai slăbit, poate te-ai îngrășat sau poate s-au lărgit sau au intrat la apă la spălat. A venit vremea să arunci toată lenjeria intimă care nu îți mai vine. Locul acestor perechi e la gunoi!

  • Lenjeria intimă cu elasticul slăbit

Se mai ține în trei ațe? I-ai purtat pentru că ți-au plăcut sau poate erau confortabili? E vremea despărțirii. Nu mai purta lenjerie intimă cu elasticul slăbit.

  • Lenjeria intimă pătată

Toată lumea are cel puțin o pereche de genul ăsta. Lenjeria intimă pătată de secrețiile vaginale sau de sângele menstrual nu mai trebuie purtată. Arunc-o!

  • Lenjeria pe care ai purtat-o o dată sau niciodată

Păcatul acesta l-au săvârșit toate femeile! Ne cumpărm lenjerie intimă pentru că ne place culoarea sau mesajul îndrăzneț de pe spate și ajungem să o aruncăm în spatele sertarului, pentru că ori ni se pare prea vulgară, ori prea copilăroasă.

  • Lenjeria intimă foarte deteriorată

Găurile nu au ce să caute pe lenjeria ta intimă. Respectă-te!

  • Lenjeria care nu se asortează cu îmbrăcămintea ta

Îți plac jeanșii skinny? Nu-i purta cu chilot vizibil prin haine. Îți plac pantalonii albi? Nu-i purta cu chilot negru! Îți plac fustele? Poartă chilot care acoperă mai mult pentru a nu te expune în caz că ai vreun “accident”.

  • Lenjeria care nu conține bumbac

Pielea ta trebuie să respire. Încearcă să eviți lenjeria intimă din materiale din genul mătase, satin, poliester. Încearcă cel mult să alegi lenjerie intimă care are buzunarul interior din bumbac pentru ca zona vaginală să nu fie iritată de aceste materiale.

Sursa foto 123rf

Citește și 10 piese de lenjerie irezistibilă

Citește și Zece greșeli comune în purtarea lenjeriei intime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter