Bucharest Fashion Week Day 3: Opulenţă şi feminitate pe catwalk

De Erika Chivu, pe

În a treia seară de Bucharest Fashion Week, designerii au adus pe catwalk ţinute luxoase, opulente şi foarte feminine. Iată cele mai apreciate colecţii.
Seara a treia şi ultima Bucharest Fashion Week a debutat cu cea mai aşteptată prezentare a evenimentului. Cătălin Botezatu a urcat pe catwalk cu „Birds”, o colecţie haute couture pe care a prezentat-o anul acesta şi la New York.
Cine e mai sexy, Jennifer Lopez sau Julia Jianu? Vezi pozele!
bucharest fashion week
Rochiile luxoase şi excentrice din dantelă şi pene, împreună cu machiajul elaborat al Mirelei Vescan, au creionat o femeie spectaculoasă, misterioasă, ciudată.
Adelina Pestriţu, sexy pe podiumul de la Bucharest Fashion Week
bucharest fashion week
A urmat o colecţie ruptă din filmele de la Bollywood. Indianca Shushma Patel a prezentat rochii cu o croială simplă, dar cu imprimeu spectaculos în nuanţe de albastru şi roşu.
bucharest fashion week
Colecţia inspirată din pictură a inclus şi elemente din vestimentaţia indiană care au dat ţinutelor un aer de mister.
Bucharest Fashion Week Day 3: Opulenţă şi feminitate pe catwalk
Una dintre cele mai frumoase colecţii a fost cea adusă la Bucureşti de designerul italian Giada Curti. Aceasta a creat rochii demne de o prinţesă – feminine, vaporoase, romantice.
bucharest fashion week
Academia de Modă Sitam Lecce din Italia a prezentat o colecţie realizată de masteranzii săi şi inspirată din cămaşa feminină de organza. Rochiile cu o croială decentă, dar cu transparenţe senzuale au furat toate privirile.
bucharest fashion week
Tot din Italia a venit şi colecţia Marina Mansanta, formată din ţinute luxoase, majoritatea din mătase şi voaluri fine. Acestea s-au potrivit de minune cu pantofii Mihai Albu purtaţi de modele.
bucharest fashion week
Cea mai veselă colecţie a fost una autohtonă. „Cocktail” by Oana Ciclovan a adus pe catwalk exuberanţă, optimism şi voie bună. Cei prezenţi s-au simţit ca în Tenerife.
bucharest fashion week
bucharest fashion week

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter