Rochii de ocazie în colecţia „Bloom” by Galyna la BFW 2013

De Unica.ro, pe

Designerul Galyna a închis aseară Bucharest Fashion Week cu o colecție ce actualizează direcțiile stilistice ale anilor ‘50. Intitulată “Bloom”, linia vestimentară reprezintă un elogiu adus societății postbelice ce a fost capabilă de a renaște și a îmbrățișa bucuria vieții după o perioadă întunecată.
Pentru această colecție cu un puternic aer romantic, designerul a folosit dantelă, mătase, tafetta, catifea, texturi nobile valorificate de linii ce amintesc de silueta de inspirație florală.
Liniile precise ale creațiilor Galynei sunt echilibrate de o paletă generoasă, variind de la tonuri suave la nuanțe energetice. Dincolo de armonia cromatică, creațiile sunt valorificate prin decorul conturat de dantelă sau broderie.
Adelina Pestriţu, sexy pe podiumul de la Bucharest Fashion Week
bloom galyna bucharest fashion week
Pentru colecția “Bloom”, Galyna a folosit imprimeuri florate, tonuri de vernil, turqoise, roz pal, precum și negru sau nude.
“Am revenit la Bucharest Fashion Week după câțiva ani de pauză. Am creat o linie inspirată din perioada de renaștere de după cel de-al doilea război mondial pe care o ador. La sfârșitul acestei luni voi prezenta colecția la Monte Carlo în cadrul unui eveniment”, declară Galyna.
Cine e mai sexy, Jennifer Lopez sau Julia Jianu? Vezi pozele!
bloom galyna bucharest fashion week

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter