Cum aplici corect blush-ul şi ce nuanţe ţi se potrivesc

De Diana Sorescu, pe

Blush-ul conferă culoare şi o notă preţioasă oricărui make up. Află de pe unica.ro ce nuanţă ţi se potriveşte în funcţie de culoarea tenului!
Contrar a ceea ce ştiai până acum, blush-ul se aplică imediat după fondul de ten, nicidecum la finalul machiajului.

Tehnica prin care îţi accentuezi pomeţii şi îi pui în valoare trebuie executată cu mişcări precise. Ai nevoie de o pensulă groasă, cu peri fini şi un blush în concordanţă cu tenul tău. Începi procedeul colorându-ţi pomeţii, apoi continuă cu fruntea şi maxilarul, ca şi cum ai zugrăvi cifra 3 întoarsă: frunte, urmăreşti arcada, mergi pe pomeţi, te întorci, faci o buclă spre maxilar.

Cât despre tonurile care te complimentează, aceastea se clasifică după cum urmează:

–    Pentru femeile cu ten deschis se recomandă blush-urile roz pastel, teracotă, corai, roz fane, roz purpuriu sau intens
–    Tenului cu subtonuri galbene (află cum e tenul tău comparându-l cu o coală albă!) i se potrivesc blush-urile piersicii, nude, portocalii sau chiar roşii
–    Femeilor cu ten măsliniu li se recomandă blush-urile cu tonuri maro, aurii, bronz, hazel, culoarea migdalei

Un truc profi pe care make up artiştii ni-l sugerează este să asortăm nuanţa blush-ului cu cea a rujului pentru un machiaj compact, deosebit, de efect.

Vedetele ştiu deja asta şi iată cum Cheryl Cole poartă un ruj nude, în perfectă concordanţă cu blush-ul camel. La fel Nicole Kidman, Blake Lively şi Jennifer Lopez.

Cum aplici corect blush-ul şi ce nuanţe ţi se potrivesc

Foto: Northfoto, Hepta

Indiciul 7: propriu pielii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter