Rochia de naşă a Andrei, desfiinţată: „Prea mult, prea ca la ţară!”

De Geo Berciu, pe

Nunta lui Pepe, care s-a vrut evenimentul monden al anului, a dat naştere la o mulţime de comentarii, mai mult sau mai puţin binevoitoare.

Cum era de aşteptat, primele care au fost luate la ţintă au fost ţinutele personajelor feminine, mireasa Raluca Pastramă şi naşa, Andra Măruţă. Deloc încântată de alegerile celor două s-a arătat fashion-editor-ul Iulia Albu, care le-a taxat destul de dur, în stilu-i caracteristic. „Am nevoie de 5 minute să îmi revin din şocul iniţial…”, a comentat pe Facebook Iulia Albu. „Cum ar spune o reclamă celebră, ‘prea mult, prea ca la ţară!'”, conchide ea referitor la cele două ţinute.
Rochia de naşă a Andrei, desfiinţată: "Prea mult, prea ca la ţară!"
„Andra a arătat foarte bine pentru o naşa pentru o nuntă ca la ţară. Nu e chiar foarte rău, ne caracterizează ca naţie. Pentru această ţinută o să primească nota minus infinit”, a continuat să-şi arate dezaprobarea Iulia Albu, invitată la o emisiune de la Kanal D.
Rochia de naşă a Andrei, desfiinţată: "Prea mult, prea ca la ţară!"
Andra a dezvăluit că acest model, aparţinând designerului român Maria Lucia Hohan, a fost ales de către partenerul ei de viaţă, Cătălin Măruţă. „Pentru prima oară l-am lăsat pe Măruţă să aleagă. El m-a ‘îmbrăcat’, de fapt, el mi-a cumpărat rochia, m-am lăsat pe mâna soţului meu”, a declarat Andra.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter