Ce prejudecăţi despre sex are, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:52

Bărbaţii pot fi plini de prejudecăţi atunci când vine vorba de intimitate. Fie că este vorba de o educaţie foarte strictă din partea părinţilor, un eveniment traumatic din tinereţe sau alte cauze, prejudecăţile sunt la ordinea zilei. Vezi ce prejudecăţi despre sex are, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt plini de prejudecăţi şi idei fixe, astfel că să nu te mire dacă ştie o întreagă colecţie de aforisme. Cel mai adesea, bărbatul berbec consideră că femeia care face sex oral unui bărbat este cam uşuratică şi experimentată pentru vârsta ei. Deşi sună foarte urât, berbecii nu sunt cunoscuţi pentru delicateţea lor, aşa că o astfel de mentalitate nu mai miră pe nimeni.

Taur

Taurii sunt o zodie exagerat de masculină, genul de oameni care au probleme cu alte orientări sexuale şi care nu suportă alte păreri decât ale lor. Prejudecăţile lor ţin de roluri şi sex, deci să nu te mire dacă i se pare anormal ca un bărbat să facă sex oral, „deoarece e treabă de femei”.

Gemeni

Bărbaţii gemeni sunt foarte uşor de scârbit, deoarece această zodie are tendinţe de superficialitate. Cum ar face orice, numai să nu li se pară scârbos, bărbaţii gemeni au prejudecăţi legate de igiena intimă. Să nu te mire dacă te obligă să te speli fix înainte de a face sex. Lui i se întoarce stomacul pe dos dacă nu eşti perfect curată şi parfumată.

Rac

Racii sunt puritani înnăscuţi. Atunci când vine vorba de prejudecăţi, racii sunt în fruntea listei la capitolul judecăţi de valoare şi idei preconcepute. Cea mai amre problemă a racilor sunt femeile prea epilate. Ei consideră că dacă te-ai epilat total (brazilian) în zona intimă, faci parte dintr-o categorie de femei mai puţin onorabile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter