Horoscop: Cât de mult sex face de 1 mai în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Pentru mulţi, zilele libere de 1 mai înseamnă distracţie, mare, plajă sau grătar la munte, în pădure, mici, bere, etc. Alţii preferă să-şi petreacă timpul în pat. Află cât de mult sex face de 1 mai în funcţie de zodia lui.
Berbec
Bărbatul berbec e fierbinte şi căpos. Nu se va lăsa convins prea uşor să petreacă zilele şi nopţile libere de 1 mai prin cluburi sau la grătar cu familia. Cel mai bine este să-i cedezi, pentru că berbecul va face mult sex pasional de 1 mai. Închiriaţi o cameră la un hotel, fie el şi în oraş şi îmbracă un costum sexy.
Taur
Tradiţional şi mai cuminte din fire, taurul ar putea fi tentat să petreacă de 1 mai cu familia sau prietenii apropiaţi, în cuplu. Dacă vezi că nu prea are chef de nebunii, cel mai bine este să-i propui o ieşire la pădure şi să-l ademenşti după un stejar masiv. Nu va spune nu.
Gemeni
Deşi uneori pare că se gândeşte la altcineva, bărbatul gemeni îşi doreşte o noapte de 1 spre 2 mai de-a dreptul fierbinte, alături de tine. Ca să împaci şi capra şi varza, cel mai bine este să accepţi invitaţia prietenilor lui şi să mergeţi la mare. O partidă super hot pe plajă vă va face să reaprindeţi flacăra iubirii voastre.
Rac
Bărbatul rac este romantic şi pretenţios. Dacă îl vezi că dă din colţ în colţ atunci când încerci să faci planuri pentru 1 mai, lasă-l să decidă. Cel mai probabil pune la cale vreo noapte romantică cu tine, care include vin roşu, desert de ciocolată şi aşternuturi parfumate. Prefă-te surprinsă şi fă-i pe plac.
Citeşte şi Horoscop: Cât de mult rezistă în pat în funcţie de zodia lui
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter