Horoscop: Cum stai cu iubirea în vara 2014, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Astrele ştiu cel mai bine ce fel de vară o să avem în 2014. Dacă norocul şi sănătatea sunt stabile, vezi ce îţi rezervă dragostea în această vară toridă.
 

Berbec

Berbecii vor avea o vară fierbinte. În 2014, dragostea se ascunde în sticluţe mici, la destinaţii secrete şi în vise îndrăzneţe. Dacă nu ţi-ai găsit deja sufletul pereche, o vei face în această vară şi va fi memorabil. Pleacă singură într-un city-break, sau mergi des la mare în weekenduri, cu prietenele tale.

Taur

Şi taurii vor avea o vară de vis, alături de persoana iubită. Pentru că planetele sunt aliniate corespunzător, s-ar putea să te alegi şi cu o cerere în căsătorie până la mijlocul lui august. Orice răspuns ai alege să-i dai, o să fii fericită cu decizia ta şi toată vara vei pluti pe un norişor roz.

Gemeni

Gemenii au mult noroc în dragoste în vara lui 2014. Cei mai mulţi nativi din gemeni vor întâlni o persoană foarte specială la începutul verii, probabil în iunie. Nu numai că veţi putea să vă faceţi planuri de vacanţă, dar veţi avea timp şi de mici escapade romantice.

Rac

Romanticii raci au parte de o vară agitată sentimental. Fie că vă certaţi prea des cu partenerul, fie că nu mai ţineţi minte cum este să fii implicată într-o relaţie stabilă, de lungă durată, dragostea pare să vă evite. Nu disperaţi, marea iubire se găseşte greu, dar asta nu înseamnă că vara va fi lipsită de ispite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter