Horoscop: Cum să te cerţi cu el în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Fiecare zodie are stilul propriu de a reacţiona în cazul unui conflict. Vezi cum se comportă iubitul tău în astfel de situaţii şi ce atitudine trebuie să adopţi tu ca să lămuriţi lucrurile cât mai repede.

Berbec

Berbecul este genul care se înfurie repede şi nici nu ai timp să scoţi două vorbe, că el începe deja să ţipe. Nu are rost să-i prezinţi argumentele tale pentru că nu o să te asculte. Vestea bună este că se calmează la fel de repede cum se înfurie, aşa că nu trebuie decât să-l laşi în pace un sfert de oră şi apoi poţi încerca să discuţi iarăşi cu el. Odată ce şi-a vărsat nervii o să fie mult mai cooperant.
Horoscop: Vezi care e parfumul zodiei tale

Taur

Taurul este adeptul discuţiilor. E un om calm, raţional şi dacă ai lucrurile stau aşa cum spui tu nu trebuie decât să vii cu argumente bune şi va înţelege. Însă dacă nu ai dreptate, nu prea există şanse să îl păcăleşti. Când îţi dai seama că dreptatea e de partea lui, e mai bine să o recunoşti şi să-ţi ceri scuze.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni nu este adeptul certurilor, ci mai degrabă prefera negocierile. Dar trebuie să ai grijă pentru că este un mare maestru al cuvintelor şi te poate convinge de orice, chiar dacă nu are dreptate. Când ştii sigur că dreptatea este de partea ta, trebuie să-i spui clar şi răspicat că nu te laşi dusă de nas. Apoi vino cu argumentele tale. Orice ar fi, nu te enerva. Rezolvi mai repede problema cu gesturi şi cuvinte mieroase.

Rac

În caz de ceartă, reacţionează mai degrabă ca o femeie. Se supără, nu mai scoate un cuvânt toată ziua, iar când îl întrebi ce are, spune simplu: „Nimic”. Nu îl poţi convinge nici cu ţipete, nici cu lacrimi, nici cu argumente raţionale. Cel mai simplu e să renunţi pe moment, să-l împaci, şi să revii peste un timp la discuţie, luându-l „cu frumosul”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter