Dragoste sau bani? Vezi unde îţi merge bine primăvara asta în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Luna martie a început în forţă, cu Marte şi Saturn retrograde, iar primăvara se anunţă plină de suişuri şi coborâşuri. Vezi unde îţi merge bine în funcţie de zodie: sănătate, bani sau dragoste?

Berbec

Berbecii au luat decizii radicale în ultima vreme, astfel că primăvara începe cu probleme financiare. Marte retrograd nu te ajută foarte mult să pui ban pe ban, ai grijă la cheltuieli.

Taur

Taurii au talentul de a nu duce la bun sfârşit un lucru început de mai mult de o săptămână, astfel că ultima dietă s-ar putea să nu dea roade. În această primăvară, capitolul sănătate este cel mai afectat, deşi vei avea bani destui să mergi la doctor.

Gemeni

Zodia gemeni se bucură de influenţa lunii şi va avea parte de multă dragoste la începutul acestei primăveri. Chiar dacă nu ai găsit încă un partener, viaţa socială activă te va ajuta să dai de el luna aceasta.

Rac

Racii o duc bine pe plan financiar, poate şi pentr că strâng bani pentr o excursie la vară sau cadouri de Paşte. Oricare variantă ai alege, banii nu îţi vor lipsi, cel puţin nu până în luna august.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter