Cât de mare e riscul să divorţezi, în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 17 aprilie 2017, 14:14
Dacă influenţa semnului astrologic sub care ne-am născut se simte în toate aspectele vieţii noastre, atunci probabil că astrele ştiu şi cât de mare este riscul de a divorţa, în cazul fiecăruia dintre noi.

4 zodii care divorțează cel puțin o dată în viață

Leu

Se prea poate ca leii să divorţeze, pentru că nu prea le place rutina şi riscă să se plictisească de partener, după o perioadă de timp.

Balanţă

Sunt destul de rare cazurile în care balanţele nu ajung la divorţ, pentru că majoritatea trec prin această experienţă de-a lungul vieţii lor. Pur şi simplu devin prea mofturoşi sau prea insuportabili pentru partenerul de viaţă. Şi, fie că le place sau nu, oricine are o limită.

Capricorn

Din păcate pentru ei, şansele de a ajunge la divorţ sunt destul de mari, şi asta din cauza atitudinii lor. Dacă şi-ar schimba puţin comportamentul şi mai ales dacă nu ar mai fi atât de egoişti, ar putea evita problemele în cuplu.

Berbec

Există mari şanse ca berbecii să divorţeze şi asta din cauza faptului că sunt prea încăpăţânaţi uneori. Chiar nu ştiu să lase de la ei sau să evite conflictele. Din păcate aşa sunt ei şi nu prea există şanse de a se schimba.

Cât de mare e riscul de divorț pentru celelalte zodii

Taur

Taurii sunt în general foarte stabili atunci când vine vorba de relaţii şi nu riscă să divorţeze, decât în cazuri extraordinare… Ei se dedică total partenerului şi pun mare accent pe viaţa de familie.

Gemeni

Gemenii sunt tentaţi să îşi înşele partenerul de-a lungul vieţii, aşadar există şanse mici să ajungă şi la divorţ. Nici în cazul lor nu se poate face nimic, pentru că le place să sară din floare în floare şi nu se pot abţine.

Rac

Racii ajung la divorţ doar dacă află că partenerul i-a înşelat sau dacă acesta devine violent. În general ei sunt cei mai familişti nativi ai horoscopului şi nu renunţă cu una, cu două la familie.

Fecioară

Fecioarele se aseamănă puţin cu gemenii, în sensul că sunt şanse destul de mari ca şi nativii acestei zodii să-şi înşele partenerul de viaţă. Le place să rişte şi le plac aventurile.

Scorpion

Scorpionii ţin mult la familia lor şi şansele de a ajunge la divorţ sunt destul de mici, deoarece ei fac tot posibilul pentru a remedia orice problemă apărută în cuplu.

Săgetător

Nici săgetătorii nu au prea multe şanse de a ajunge la divorţ pentru că, în general, lor nu le plac deloc conflictele şi încearcă să le evite. Iar dacă ceva nu merge în cuplu, sunt primii care încep să lucreze la remedierea problemei.

Vărsător

Un pic de realism le-ar face foarte bine, mai ales în relaţia de cuplu. Pentru a nu ajunge la divorţ, vărsătorii trebuie să le acorde mai multă atenţie partenerilor lor de viaţă.

Peşti

Pentru ei e dificil să fie într-o relaţie stabilă, pentru că sunt perfecţionişti şi mereu le găsesc defecte celor din jur. Cu toate acestea, dacă renunţă la standardele lor imposibile, au şanse de a trăi poveşti frumoase de dragoste, până la finalul vieţii.

Foto: divort/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter