Tendinţe toamnă 2011: cele mai trendy farduri

De Diana Sorescu, pe

Am aflat ce purtăm toamna asta pe buze, acum vă dezvăluim cele mai hot nuanţe de farduri! Mov prună, albastru metalic, verde şi bronz, toate trebuie să se regăsească în trusa ta de beauty!

Farduri de toamnă

 
Nu toate propunerile designerilor de pe podium sunt aplicabile în viaţa de zi cu zi, iar un machiaj minimalist, cu ochi nefardaţi şi buze nude, nu e cel mai indicat pentru serviciu sau o petrecere!
 
Aşadar, toamna asta purtăm mult smoky eyes, farduri metalice, preţioase, machiaje monocrome ochi-buze şi nuanţe mai domoale decât vara, însă nu pâmântii sau fade.
 
Este în vogă verdele mentolat mat, combinat cu verde metalic jad, într-un smoky reinventat. Kelly Rowland a purtat de curând acest stil şi arată foarte bine! Poţi să te joci cu tonurile: pe pleoapa superioară nuanţa mai închisă, pe cea inferioară cea deschisă, sau invers!
 
La fel de apreciată este şi nuanţa de mov roial cu irizaţii metalice, transpusă tot într-un smoky impecabil. Eva Longoria a adoptat acest trend, iar genele false nu fac decât să potenţeze efectul glam al machiajului.
 
Albastru cobalt este o altă nuanţă vedetă. Poartă-l în combinaţie cu un fard bronz strălucitor, de zeiţă, aşa cum au procedeta divele noastre!
 
La fel de eficiente sunt dermatografele groase, cu fard cremos, care înlocuiesc cu succes tradiţionalele pudre colorate. Sunt mai uşor de aplicat, prin urmare machiajul tău va fi mai precis!
 
Îţi plac tendinţele pentru toamnă în materie de farduri?
 
Tendinţe toamnă 2011: cele mai trendy farduri
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter