Ten perfect? Se poate! Iată cele mai bune 8 fonduri de ten

De Diana Sorescu, pe

Vremea rece a venit, aşa că tenul are nevoie de îngrijire suplimentară. În octombrie înlocuim crema BB cu fondul de ten potrivit pielii noastre. Iată topul celor mai bune 8 produse.

Fond de ten perfect

Maybelline New York vine toamna asta în ajutorul femeilor care au tenul lucios, uşor gras. Affinitone este primul fond de ten matifiant cu un milion de particule absorbante care combat instantaneu cauzele strălucirii tenului.
Fondul de ten lifting pentru uniformizare Artistry Youth Xtemd este adecvat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil. Fondul de ten lifting pentru uniformizare este cel mai performant fond de ten anti-rid de la Artistry. Folosind tehnologia revoluţionară Youth Extend de îngrijire a tenului, acest fond de ten are un efect de lifting asupra epidermei, conferindu-i în timp uniformitate şi un aspect ferm. Sistemul optic de reflexie a luminii de înaltă rezoluţie atenuează rapid apariţia liniilor fine şi a ridurilor, redând aspectul întinerit şi plin de vitalitate al tenului.
Light Expert by Terry este un fond de ten ce corectează orice imperfecţiune a pielii: riduri, linii de expresie sau pete. Cu fiecare aplicare, datorita pensulei speciale, textura produsului devine imperceptibilă, oferind în acelasi o acoperire perfectă. Un nou pas rapid şi inteligent de înfrumuseţare pentru un aspect radiant al tenului.

Fondul de ten de la Yves Saint Laurent se remarcă prin textura fluidă şi puterea de acoperire mare. Un produs de înaltă calitate ce îţi promite un ten perfect şi ruseşte să se ţină de cuvânt.
Ten perfect? Se poate! Iată cele mai bune 8 fonduri de ten

Fondul de ten Artdeco are calitatea unui fond de ten profesional, high definition. Aşadar, dacă îţi doreşti un ten de star de cinema, fără imperfecţiuni, este soluţia ideală. Cu o peliculă fină de silicon, Artdeco este alegerea multor persoane publice.

În sfârşit mat, fără aspect de mască! Fabulos de proaspăt, cu o textură lejeră, care nu încarcă tenul, fondul de ten Stay Matte Liquid Mousse de la Rimmel preia controlul asupra tenului tău, lăsându-l neted şi matifiat, fără să-i confere un aspect încărcat, ca de mască. Textura sa uşoară, aerată încorporează beneficiile agenţilor de emulsionare, ajutând astfel la întinderea uniformă a fondului de ten, acesta pătrunzând în epidermă.

Teint Couture de la Givenchy promite un ten radiant, fără imperfecţiuni, cu un aspect fin, satinat și care rămâne în acelaşi timp natural, păstrând trăsăturile feţei. Fiecare femeie visează să aibă un înger păzitor – un ”păzitor al frumuseții” pentru tenul său care o însoţeşte peste tot, toată ziua şi toată noaptea. Astăzi Nicolas Degennes transformă acest vis în realitate cu un nou produs must-have din gama de make-up, un fond de ten cu adevărat Couture ce oferă o acoperire personalizată pentru fiecare ten și o rezistenţă de durată.

Fondul de ten de la Clinique este secretul unui ten echilibrat, sănătos, fără strălucire inestică. Textura mătăsoasă, plăcută, acoperă perfect petele, semnele sau cicatricile. Recomandat pentru orice tip de piele.
Ten perfect? Se poate! Iată cele mai bune 8 fonduri de ten

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter