Rujul în nuanţe foarte închise, în vogă în sezonul rece

De Diana Sorescu, pe

Ne-am răsfăţat buzele luni la rând cu rujuri nude sau roz, acum e momentul să adăugăm un pic de dramatism machiajului! Te tentează o nuanţă închisă?

Drama queen lips

 
Toamna asta purtăm ruj închis. Foarte închis! De la maro capuccino, la merlot, vişină putredă, burgundy, ba chiar negru! Da, ai citit bine!
 
Ca să adopţi o asemenea nuanţă, în primul rând trebuie să fii îndrăzneaţă, să ai atitudine de divă, iar apoi să respecţi câteva reguli de aur.
 
Rujul închis avantajează deopotrivă blondele şi brunetele, femeile cu ten deschis sau creol, însă nu şi pe cele cu buze subţiri. Buzele cărnoase, voluptoase, sunt singurele ce pot fi răsfăţate cu aceste nuanţe.
 
Este important ca înainte să îţi aplici rujul (neapărat cu o pensulă, nu direct!) să foloseşti un creion contur. Nuanţele foarte închise au tendinţa să migreze şi să se infiltreze prin micuţele riduri ale buzelor, iar efectul este inestetic, în consecinţă un creion contur cremos, în aceeaşi nuanţă, o să fie de mare ajutor.
 
Pentru un efect glamour, aplică pe deasupra un gloss transparent, iar în interiorul buzei de jos, la mijloc, picură un strop de gloss cu particule strălucitoare.
 
Pentru machiajul ochilor optează pentru farduri în tonuri pământii, de la bronz, la maro-cafea sau auriu şi pune accentul pe gene. Pune-le în evidenţă fie cu o mascara de calitate, fie cu o pereche de gene false.
 
Nu uita de blush! Un bronz perlat o să dea întotdeauna bine, la fel tonurile piersicii!
 
Vei adopta acest trend sau e prea îndrăzneţ pentru tine?
 
Rujul în nuanţe foarte închise, în vogă în sezonul rece
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter