Zi de răsfăţ pentru tine! Vezi cum să scapi de stress şi să te simţi frumoasă!

De Unica.ro, pe

Lasă grijile la o parte şi încarcă-te cu energie. Transformă-ţi casa într-o oază de linişte şi relaxare şi bucură-te de noul program de înfrumuseţare.

Arome preţioase pentru frumuseţea pielii

Răsfaţă-ţi pielea după baie cu produse speciale, pe care să le combini cu uleiurile esenţiale preferate. Foloseşte-le pe pielea udă pentru că oferă mai multă catifelare. Aplică apoi un ulei de masaj pe bază de ceai verde şi lasă-l să intre bine în piele. Încearcă să faci acest lucru cel puţin o dată pe săptămână. În scurt timp se vor vedea rezultatele:o piele fină şi extrem de mătăsoasă la atingere.

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă

Începe ziua bine dispusă. Deschide larg ferestrele şi lasă aerul proaspăt şi razele soarelui să te mângâie. Datorită luminii, melatonina, hormonul somnului, va dispărea imediat din corp. O gură de aer curat va oxigena creierul şi va îmbunătăţi concentrarea.

Baie pentru trup şi suflet

Înlătură stresul şi încarcă-te cu energie! Transformă baia obişnuită într-una specială. Alege geluri de duş naturale şi aromate, adaugă în apă uleiuri esenţiale de chiparos, mandarină, vanilie şi pin şi completează atmosfera cu lumânări parfumate. Pentru o senzaţie deosebită, pune la începutul băii halatul de baie pe calorifer şi îmbracă-l cald.

Creme naturale pentru mâini şi unghii

Fiind mereu solicitate, mâinile au nevoie de cea mai bună îngrijire. Cei mai mari duşmani sunt fluctuaţiile de temperatură şi uscarea excesivă. Încearcă un tratament care să le redea catifelarea: amestecă un gălbenuş cu două linguri de ulei de măsline şi cu două-trei picături de ulei esenţial de pepene. Masează-ţi bine mâinile şi lasă pasta să acţioneze timp de 15 minute. Clă-teşte cu apă caldă şi aplică o cremă hrănitoare, pe bază de gălbenele sau Aloe Vera. Pune-ţi nişte mănuşi de bumbac pentru a permite acesteia să acţioneze în profunzime. Pentru îngrijirea cuticulelor şi a unghiilor, masează-le în fiecare săptămână cu ulei de ricin.

Alege o alimentaţie sănătoasă

Vitaminele fructelor proaspete dau organismului putere şi îi întăresc sistemul imunitar. Include-le în micul dejun pentru că reprezintă sursa ideală de energie şi bună dispoziţie. Pentru întărirea oaselor, consumă cât mai multe lactate, în special lapte, iaurt şi brânză proaspătă de vaci. Renunţă la cafea şi tutun, bea doi litri de apă pe zi şi odihneşte-te cel puţin 7-8 ore pe noapte.

Încarcă-ţi bateriile

Relaxează-ţi muşchii şi întreg organismul. Meriţi o pauză, aşa că ori de câte ori ai ocazia, pune pe canapea câteva perne moi, întinde-te şi odihneşte-ţi trupul. Închide televizorul şi ascultă muzica preferată. Vei fi surprinsă câtă energie şi bună dispoziţie îţi va oferi acest moment de repaus.

Îngrijeşte-ţi părul cu lapte şi miere

Vrei un păr care să strălucească de sănătate? Un şampon natural va curăţa în profunzime firul de păr şi va îndepărta eventualele resturi ale produselor de styling. Amestecă puţin şampon cu o lingură de ulei de migdale, cu una de miere şi o ceaşcă de lapte. Masează-ţi, timp de 10 minute, scalpul şi părul cu pasta obţinută, iar apoi clăteşte-te bine cu apă caldă. Părul va rămâne neted şi incredibil de strălucitor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter