Plasturi anti-puncte negre. Cum poți să îi faci acasă, din două ingrediente

De Sandra S., pe

Scapă de punctele negre folosind plasturi speciali! Vestea bună este că îi poți face singură, acasă, și ai nevoie doar de două ingrediente!

Gelatină și lapte

Ai nevoie de două linguri de lapte și un pliculeț de gelatină incoloră și fără aromă. Încălzește laptele și toarnă pliculețul de gelatină, apoi amestecă încontinuu până substanța rezultată este omogenă. După ce ai terminat de amestecat, poți deja să aplici substanța rezultată pe zonele unde ai puncte negre și las-o pe piele până se usucă și se întărește. La final, trage de plasturele de pe față, cu grijă, dar cu o mișcare fermă, ca să îndepărtezi punctele negre.
Înainte să îți faci masca aceasta, tenul ar trebui să fie curat și chiar poți să stai cu capul deasupra unui vas cu apă fierbine, ca să se deschidă porii la aburi.

Albuș de ou și șervețele

Sparge un ou și separă gălbenușul de albuș și separă straturile unui șervețel nazal, cât să rămâi cu o singură foiță subțire. Decupează hârtia cât să se aplice exact pe zona cu puncte negre și pune-o pe față. Mai departe, îmbracă hârtia cu albușul de ou – poți face asta cu o pensulă – ca șervețelul să se lipească bine de ten. Așteaptă să se usuce și să se întărească, apoi trage plasturele rezultat de pe față.
După ce ai curățat tenul, spală-te pe față cu apă rece, ca să se închidă porii deschiși.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter