Vrei să ai păr strălucitor şi sănătos? Iată cele mai bune produse!

De Diana Sorescu, pe

Odată cu venirea sezonului rece, ritualul de frumuseţe trebuie să se îmbogăţească. Părul are nevoie de un tratament special, aşa că îţi facem câteva recomandări de produse ce promit să aibă grijă de podoaba ta capilară!

Produse pentru păr

Părul are nevoie de îngrijire în orice anotimp, însă în sezonul rece ritualul de beauty trebuie să se intensifice, iar raftul cu produse de hairstyling să primească noi aliaţi.

Este foarte important să îţi alegi produsele potrivite tipului tău de păr şi scalp. De asemenea, toamna şi iarna este indicat să foloseşti şampon, balsam şi mască îmbogăţite cu uleiuri esenţiale, care să hrănească şi să hidrateze un păr pus greu la încercare de vânt, ploi şi frig.

Serumurile şi uleiurile special create pentru păr vor deveni prietenii tăi cei mai buni. Alege produse care nu încarcă părul şi aplică-le doar pe lungimea şuviţelor şi vârfuri. Nu uita de spray-uri cu protecţie termică înainte de coafat şi nici de masajul scalpului atunci când te speli! Toate aceste mici trucuri stau la baza unui păr sănătos şi strălucitor!

Mai jos, o miriadă de produse ce promit să aibă grijă de părul tău toamna asta!
Vrei să ai păr strălucitor şi sănătos? Iată cele mai bune produse!
Vrei să ai păr strălucitor şi sănătos? Iată cele mai bune produse!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter