(P) Top intervenții estetice în 2021

De Unica.ro, pe

În 2020 am stat mai mult în casă, în fața ecranelor calculatoarelor, departe de lumina naturală a soarelui, iar tenul a fost afectat și de purtatul măștii, ne-am încruntat mai mult și pielea a devenit mai ternă. Purtarea măștii de protecție zilnic, timp de mai multe ore a afectat calitatea tenului. Din cauza umidității, pielea a devinit mai iritată și de aici pot porni o mulțime de probleme. Femeile observă, atunci când dau masca jos, faptul că tenul lor nu mai este uniform și că ridurile încep să își facă apariția sau să se accentueze. Tocmai de aceea, apelează la tratamente estetice menite să rezolve aceste minusuri.

Care este topul intervențiilor estetice în 2021?(P) Top intervenții estetice în 2021

Peeling-ul chimic

Peeling-ul chimic medical este un tratament nechirurgical complex, ce poate fi făcut în anotimpul rece ori primăvara și constă într-o exfoliere controlată la nivelul pielii. Se descuamează și se regenerează tegumentul din straturile profunde.

(P) Top intervenții estetice în 2021Terapia vampir

Procedura presupune recoltarea sângelui pacientului într-un tub special vidat, proba fiind ulterior supusă unui proces de centrifugare, pentru separarea plasmei şi a trombocitelor de restul elementelor din sânge. În cazul unei răni, trombocitele sunt responsabile cu formarea cheagurilor care opresc sângerarea şi tot ele ajută la restabilirea vascularizaţiei normale şi la repararea ţesutului. După etapa de recoltare şi centrifugare urmează aceea de injectare a PRP-ului (Platelet-Rich Plasma) din eprubetă în zonele vizate ale corpului. Astfel ridurile se mai atenuează.

Tehnicile de injectare a buzelor: Kendall, Kylie și Russian lips

Ele modelează buzele într-o formă de inimă și oferă volumul dorit. Tind să ridice buza mai degrabă decât să adauge un volum excesiv, deci sunt ideale pentru cele interesate de umplerea buzelor sau pentru cele care își doresc un finisaj natural. De exemplu, tehnica Russian lips durează între 30 și 45 de minute, inclusiv timpul de pregătire, și se menține 12-18 luni, cu retușuri necesare la fiecare 6 sau 9 luni.(P) Top intervenții estetice în 2021Dermapen

Dermapen este un aparat cu ajutorul căruia se efectuează tratamentul cu inducție de colagen propriu. Acesta reprezintă o procedură estetică ce presupune crearea a sute de micro-perforații la nivelul dermei și/sau epidermei. Prin intermediul său se stimulează formarea de noi straturi de colagen și elastină. Terapia de microneedling este recomandată tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită pe diverse porţiuni ale corpului: față, gât, decolteu, mâini, vergeturi ori piele lipsită de tonus.

La Beauty Art Aesthetics veți descoperi o serie de tratamente inovatoare!

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la Gala ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brindușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala ,,Femei de succes” și  la Gala ,,Performanței și Excelenței”, iar recent a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes si Femeilor de Succes.(P) Top intervenții estetice în 2021

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Roxana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 Pentru detalii, informații și programări:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter