(P) Smoky hair, noul balayage – despre simplitatea complexă din 2021 în materie de hairstyle, cu Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel

De Unica.ro, pe

Pe fondul unui an pandemic, coafurile și așteptările noastre se schimbă; vrem ca în 2021 hairstyle-ul nostru să spargă monotonia generată de izolare, ne dorim vibrație și eleganță, toate aceste coordonate încorporate într-un look aparent simplu, dar care să se simtă complex. Vrem mai mult de la părul nostru: să pășească înaintea noastră în orice încăpere și să vorbească de la sine, să schițeze atitudini în lipsa zâmbetului care, ascuns după mască, nu o poate face. Ambasadorul L’Oréal Professionnel Florin Noje ne povestește despre Smoky Hair – balayage-ul lui 2021 care ne promite eleganța subtilă a simplității pentru frumusețe desăvârșită.

Chiar dacă iubim culorile vibrante, nu toată lumea își dorește un păr în nuanțe aprinse, motiv pentru care smoky hair e soluția ideală – îți transformă nuanța părului într-una nu la fel de saturată, însă la fel de vibrantă, fix ce face și machiajul smoky-eye. Inspirația din make-up este reală, pentru că atât ochii, cât și părul vopsit smoky sunt definite de contururi pierdute, de tranziții fine și naturale care transformă look-ul într-unul exuberant. Culorile umbrite subtil care au puterea de a defini și evidenția întregul look stau în spatele mâinilor experților Loreal Professionel, primii care au propus acest concept la nivel global.

În ce constă smoky hair? La fel ca la smoky eyes, într-un salon de infrumusetare se lucrează cu trei tipuri de nuanțe, alese în funcție de părul fiecăreia; hairstylistul estompează fin culorile, realizând tranziții insesizabile ochiului liber, de la rădăcină înspre vârfuri. Când vine vorba de smoky hair, nuanțele folosite sunt, de cele mai multe ori, în tonuri cenușii, ceea ce aduce cu sine un avantaj: sunt estompate acele reflexii galbene pe care nu ni le dorim. 

Fuziunea de culori creată astfel e una unitară și complexă, care rămâne totuși simplă în esența ei – fascinația lucrurilor clasice rămâne un pilon pe care ne fundamentăm și în 2021, ceea ce face din smoky hair trendul perfect pentru cele care își doresc frumusețea desăvârșită, fără compromisuri. 

Blending-ul perfect dintre irisé și cenușiu transformă orice look într-unul rafinat, potrivit femeilor moderne care vor mai mult de la părul lor: mai multă definire, mai multe jocuri de lumini, mai multă unicitate. Aspectul natural pe care îl propune smoky hair face din acest trend unul potrivit pentru pentru toate tipurile de păr, indiferent dacă vorbim de tuns femei în bobul pe care l-am îndrăgit în 2020 și până la cel lung răvășit, la care râvnim în 2021. 

Smoky hair definește impecabil orice textură de păr, de la părul drept și până la cel creț, oferind, indiferent de tipul de păr pe care lucrăm, acel suflu nou și fresh dictat de un an care sperăm să fie altfel. Cele mai avantajate de smoky hair sunt persoanele cu tenul deschis la culoare; dacă fondul tău de ten e în nuanța Porcelain, cu siguranță părul trebuie să fie în nuanța smoky hair, pentru că amestecul rezultat creează nimic mai puțin decât fascinație.

Cărui aspect trebuie să îi acorzi atenție după ce alegi smoky hair? Menținerea culorii. Dacă vrei ca umbrele vibrante din părul tău să rămână la fel până la următoarea vizită la salon, asigură-te că alegi produse de îngrijire profesionale, menite să neutralizeze tendința de îngălbenire a firului de păr. Șampoanele care promit reflexii cenușii și violet te vor ajuta în acest sens, ca părul să poată rămână impecabil cât mai mult timp.

Fascinația părului smoky hair constă în raportul perfect dintre lumină și umbră, promițând trecere graduală de la opacitate la strălucire elegantă. Smoky hair aduce un suflu nou și inedit în industrie – un look subtil, care iese în evidență întocmai prin simplitatea sa complicată. Realizat de un profesionist, smoky hair nu îți aduce nimic altceva decât mai binele la care ai visat; când e vorba de păr, nu e loc de compromisuri: ori frumusețe desăvârșită, ori nimic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter