Machiaje simple de Halloween 2018. Nici nu-ți mai trebuie mască

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 octombrie 2018, 16:18

Machiajele simple de Halloween 2018 sunt cea mai bună opțiune pentru petrecerea de Halloween de anul acesta, mai ales că nici nu-ți mai trebuie mască dacă le asortezi cu un costum pe măsură.

Machiajele simple de Halloween 2018 pe care ți le propunem sunt în trend și sunt ușor de realizat chiar și la tine acasă. Tot ceea ce ai nevoie este o trusă de make-up, de preferat destinată acestui tip de machiaj, o doză de răbdare și un strop de îndemânare. Baftă!

Machiaje simple de Halloween 2018: Regina Morții

Acest tip de machiaj simplu de Halloween este preferat anul acesta și, în plus, este foarte ușor de realizat. Dincolo de creioane negre și farduri, nu vei mai avea nevoie decât de gene false oversized în continuarea cărora să trasezi cu încredere dungi negre cu tușul și de o pereche de lentile de contact opace, însă nu este obligatoriu. Efectul va fi puternic și fără acestea!

Machiaje simple de Halloween 2018 1

Dacă ai prin casă o dantelă neagră, atunci o poți folosi după bunul plac, fie pentru a-ți acoperi capul, fie pentru a-ți acoperi în mod misterios chipul pictat.

Machiaje simple de Halloween 2018 2

Machiaje simple de Halloween 2018: Cool Zombie

Anul acesta sunt în trend acele machiaje simple de Halloween care ne duc cu gândul la zombie, însă de această dată vorbim de  modele reinterpretate, stilizate, chiar senzuale am putea spune, dacă acceptăm această alăturare de termeni. Îți propunem două machiaje simple de Halloween 2018 pe stilul zombie, însă s-ar putea ca pentru cel de-al doilea model să fie nevoie să ceri ajutorul unul make-up artist de profil.

Machiaje simple de Halloween 2018 3

Machiaje de vrăjitoare de Halloween 2018 pentru fete

Îți propunem un machiaj simplu de Halloween 2018 pe care-l poți realiza în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să-ți pictezi fața și decolteul în verde și să nu uiți de pălăria de vrăjitoare. Pentru un impact mai mare, aplică-ți niște unghii foarte lungi, de preferat negre.

Machiaje simple de Halloween 2018 - machiaj de vrajitoare

Un look de vrăjitoare îl poți obține și pictându-te cu alte culori. Iată un alt machiaj simplu de Halloween 2018 realizat prin armonizarea culorii roșu cu negru!

Machiaje simple de Halloween 2018 pentru băieți

Am putea fi tentate să credem că este mai ușor pentru băieți să obțină un look de Halloween, însă nu este nici pe departe așa. Cu toate acestea, noi venim cu câteva propuneri de machiaje simple de Halloween, iar prima poate fi încercată cu succes inclusiv de domnișoare!

Machiaje simple de Halloween 2018 - machiaj pentru baieti

Machiaje simple de Halloween 2018 pentru copii

Poți adapta look-ul de Halloween întocmai la vârsta pe care o ai. În acest sens, iată un machiaj simplu de Halloween pentru băieței care se poate realiza într-un timp relativ scurt, astfel încât cel mic să nu se plictisească!

Machiaje simple de Halloween 2018 - machiaj pentru copii

Printre modelele de machiaje simple de Halloween 2018 pentru copii, favorite în acest an sunt cele care te duc cu gândul la monștrii spactaculoși din povești, de asemenea, stilizate și reinterpretate. Astfel, iată un machiaj simplu de Halloween 2018 pentru fetițe!

 

View this post on Instagram

 

Maquillage Halloween mon petit monstre #haloweenmakeup #haloween #makeuphalloween #makeuphallowen #makeupcatrina

A post shared by Moon Dark-ink (@moondark_ink) on

Deghizări haioase de Halloween 2018

Dacă te-ai săturat ca în fiecare an să te deghizezi de Halloween în personaje înspăimântătoare, iar imaginea din oglindă, propria ta reflexie, a ajuns să te urmărească în vis, înseamnă că a venit momentul să apelezi la machiaje simple de Halloween cu mesaj haios.

Machiaje simple de Halloween 2018 - machiaj haios

Modelele de machiaje simple de Halloween care amintesc de clovni sunt întotdeauna pe lista preferințelor în materie de deghizări haioase de Halloween, inclusiv în 2018. Cu o perucă colorată și un nas pictat în roșu poți obține un veritabil look de clovn!

Machiaje simple de Halloween 2018 - machiaj haios

Ce reprezintă sărbătoarea de Halloween

Halloween-ul are origine celtică și numele său provine din limba engleză, de la expresia all hallows Even (numele sărbătorii creștine a tuturor creștinilor). Celții marcau ziua în care lua sfârșit perioada de recoltare și începea iarna. Această sărbătoare era considerată un fel de pod către lumea morților.

Printre activitățile specifice acestei sărbători se numără sculptarea dovleacului ce reprezintă lanterna lui Jack, mascarea copiilor în vrăjitori sau alte personaje horror, parade sau sărbători, confecționarea costumului de Halloweendupă personajele supranaturale, colindatul, decorarea caselor și a birourilor.

Petrecerile de Halloween au devenit populare și în România, după ce în foarte multe țări din întreaga lume este a doua sărbătoare din punct de vedere al decorațiunilor și al vânzărilor de dulciuri după Crăciun.

Citește și – Jocuri de groază de Halloween 2018 

Citește și – Cele mai tari costume de Halloween

Sursă foto: Shutterstock, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter