4 nuanţe electrizante de gloss pe care trebuie să le ai!

De Diana Sorescu, pe

Toamna se numără…hainele, pantofii şi produsele cosmetice! Îmbogăţeşte-ţi portfardul cu 4 nuanţe de gloss superbe, în tendinţe toamna aceasta.

Gloss delicios

 
Gloss-ul este preferatul multor femei, în detrimentul clasicului ruj. Este mai cremos, mult mai uşor de aplicat şi are o strălucire seducătoare.
 
În sezonul rece, renunţăm la nuanţele neon şi ne îndreptăm atenţia spre tonuri calde de orange, nude, beige, maro deschis. Eva Longoria şi Katie Holmes arată excelent cu glossuri în nuanţe tomnatice, pe care le-au combinat cu un machiaj al ochilor foarte accentuat.
 
! Ponturi de make up artist: asortează nuanţa gloss-ului cu cea a blush-ului. O să ai un make up impecabil!
 
Nu uita de creionul contur! Chiar dacă e gloss şi nu ruj, tot ai nevoie de acest produs. Trasează linia naturală a buzelor cu un creion cu un ton mai închis decât gloss-ul.
 
Pentru cele care preferaţi culorile feminine, make up artiştii recomandă gloss-urile roze cu particule strălucitoare, ca de diamant. Sunt potrivite şi ziua, dar şi seara, acompaniate de un machiaj al ochilor  chic, cu farduri bleumarin sau smarald.
 
Pentru o apariţie electrizantă, un gloss burgundy este exact ce ai nevoie! Jennifer Lopez poartă cu stil această nuanţă intensă, iar ochii şi i-a machiat subtil, punând accent pe genele voluptoase.
 
Aşadar, burgundy şi merlot sunt alte două nuanţe de gloss pe val!
 
Îţi plac? Tu ce culoare de gloss porţi?
 
4 nuanţe electrizante de gloss pe care trebuie să le ai!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter