Farduri în tendinţe toamna asta! Vezi ce culori se poartă!

De Diana Sorescu, pe

La Unica Online, toamna se numără noutăţile în materie de beauty. Astăzi vă propun farduri superbe, în tendinţele sezonului. Află care sunt culorile care se poartă!

Farduri în tendinţe

Toamna asta, culorile vedetă sunt albastru şi nuanţele derivate, de la bleumarin până la cobalt, tonurile de olive, kaki sau verde military, galben muştar, burgundy, maro teracota, auriu, mov roial sau lavandă. Se poartă un combo interesant de mat şi peliculizat, totul pentru un look final spectaculos.
Un simbol pentru Givenchy Couture, steaua în relief se mișcă pe ritmul variațiilor naturale aleatorii ale materialului, creând un obiect unic. Textura confortabilă a acestei pudre este potrivită pentru pielea delicată din jurul ochilor. Încălzite și presate pentru o rezistență la transfer și mai mare, aceste culori pot fi folosite individual sau împreună pentru a se potrivi oricărei stări de spirit sau oricărei ținute.

In acest ambalaj spectaculos ornat cu stele, negrul și auriul se contopesc într-un bronz dens, profund. Aceste două culori pot fi folosite și individual. Nuanța aurie va lumina pleoapa superioară. Aplicată sub ochi sau de-a lungul liniei genelor, nuanța neagră va amplifica intensitatea privirii.

Cei de la Maybelline ne propun o gamă de farduri cremoase, ce se aplică cu degetul pe pleopă, un răsfăţ cremos şi fancy pentru un machiaj îndrăzneţ, în nuanţe intense, cu personalitate.

Paleta de farduri pentru ochi Galaxy de la ARTISTRY se evidenţiază în cadrul colecţiei prin patru farduri catifelate cu un finish satinat. Începeţi cu o bază iluminatoare de un bej strălucitor pe toată pleoapa. Continuaţi cu fardurile maro intens sau mov bogat pentru o pată de culoare şi accentuaţi look-ul cu fardul negru închis pentru contur.

Paleta de la YSL este luxoasă şi sofisticată. Auriu, argintiu, burgundy şi albastru deschis, cu irizaţii, pentru o femeie care ştie să se pună în valoare.
Farduri în tendinţe toamna asta! Vezi ce culori se poartă!

Sephora vine cu noutăţi fabuloase pentru sezonul rece! Game de farduri complexe, cutiuţe cu minuni ce conţin farduri, gloss-uri şi blush-uri în nuanţele vedetă ale sezonului, toate pentru un look de superstar.
Farduri în tendinţe toamna asta! Vezi ce culori se poartă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter