Dr. Dana Miricioiu te învaţă cum să tratezi pielea din zona decolteului

De Dr. Dana Miricioiu, pe

Decolteul – de câte ori nu l-am neglijat, acordând atenţie tenului? L-am lăsat bătut de vânt, biciuit de razele soarelui, uscându-se şi căpătând aspect tern, pătat şi plin de riduri. Iată ce tratamente putem face!

Tratamente pentru pielea din zona decolteului

Mai mult, expunerea la soare din vara care tocmai s-a încheiat nu a făcut decât să îi provoace o roşeaţă care nu dispare, accentuându-se pe zi ce trece, trădată fiind de vasele de sânge dilatate care şi-au făcut apariţia aici. Aşadar, decolteul nostru trece printr-o problemă mai complicată: piele ridată, pătată, acoperită de cuperoza. Ce facem pentru a avea un decolteu frumos şi sănătos?

1. Laserul vascular elimină vasele de sânge dilatate – Există un laser special pentru această afecţiune – Laseul ClearScan, cu o protecţie foarte bună a epidermului, neexistând pericolul de lezare a acesteia. ClearScan se aplică pe fiecare dilataţie vasculară, închizând din loc în loc vasele de sânge, urmând ca în timp, coloana de sânge dintre aceste închideri vasculare să fie resorbită de organism. După câteva săptămâni, delocolteul va fi luminos, lipsit de culoarea roşiatică şi de vasele de sânge vizibile!
2. Ridurile prezente în această zonă sunt de obicei verticale şi se accentuează pe măsura trecerii timpului. O îmbunătăţire a lor se obţine prin injectarea acidului hialuronic Vital de hidratare a pielii, acesta având un rol deosebit şi la nivelul întregului tegument al decolteului. Ridurile adânci răspund însă mai bine la umplerea lor cu un alt tip de acid hialuronic, cu o moleculă medie, aducând acestora volumul care lipseşte din piele. Prin integrarea acidului hialuronic în piele, aspectul ridurilor se atenuează considerabil!
3. Ce facem însă cu pielea, a cărei calitate este scăzută, fără a mai avea fermitatea de altădată? Aplicăm alte tratamente laser, care au un important rol de regenerare a pielii. Skin Tyte este o intervenţie noninvazivă, care făcută în câteva şedinţe, creşte tonusul pielii, prin stimularea celulelor care participă la regenerarea acesteia. Concomitent, SkinTyte degradează colagenul îmbătrânit, stimulând sinteza unui colagen nou. ProFractional – cel mai puternic şi mai eficient laser din medicina estetică – stimuleaza cel mai puternic regenerarea pielii, având în acelaşi timp puterea de a contracta fibrele elastice. Astfel, pielea va căpăta un alt tonus, o alta fermitate, un alt aspect: mai tânăr!
CITEŞTE CONTINUAREA PE BLOGUL DANEI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter