Creme bune pentru ten, la început de toamnă! Noutăţi de beauty!

De Diana Sorescu, pe

Sezonul rece a venit, iar tenul nostru are nevoie de îngrijire suplimentară. Iată cele mai noi şi eficiente creme lansate în această toamnă, produse ce promit o hidratare de excepţie, dar şi estomparea ridurilor şi corecţia conturului feţei.

Creme de faţă

Uriage vine cu o noutate care ne bucură: crema Tolederm Hydra-Apaisante, un produs cu textură non-grasă, ce se adresează tenului intolerant normal-mixt. Această cremă oferă protecţie împotriva factorilor externi precum vântul şi frigul şi reduce iritabilitatea datorită combinaţiei de ingrediente active cu proprietă-ţi anti-inflamatorii.
De la Clinique avem o cremă rafinată, ce promite să redea fermitatea şi supleţea tenului, pierdute din cauza bronzului de peste vară.
L’Oreal vine toamna asta cu o propunere cel puţin îndrăzneaţă: combo-ul de creme Revitalift Laser X3, primele produse ce sfidează tratamentul laser! Cheia acestor creme este Pro-Xylane, un stimulator al al colagenului, ce a fost combinat cu acid hialuronic si LHA pentru ca ridurile voastre să devină amintire!
Brand-ul australian Aesop ne propune pentru această toamnă o cremă fabuloasă, hidratantă, îmbogăţită cu extract natural de citrice, cum ar fi mandarină şi lămâie.
Creme bune pentru ten, la început de toamnă! Noutăţi de beauty!
Noutatea Oriflame este gama Ecollagene, creme ce conţin celule stem provenite din plante, totul pentru un ten luminos, elastic, fără riduri.
De la Lavera avem o cremă bogată, dedicată tenului mixt, cu extract organic de plante din producţia proprie a brandului.
Creme bune pentru ten, la început de toamnă! Noutăţi de beauty!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter