Cele mai stylish tendințe în manichiură pentru vara 2018

De Oana Dinu, pe
Cele mai stylish tendințe în manichiură pentru vara 2018, de la modele simple, la mici opere de artă, în nuanțe clasice sau îndrăznețe.

Manichiura nu mai este de multă vreme doar o necesitate, ci dovada supremă de cochetărie, care vorbește despre noi și personalitatea noastră. În timp ce unele femei preferă modelele simple, cu unghii scurte și culori clasice, altele adoră să poarte pe unghii accesorii și culori vibrante. Iată care sunt cele mai stylish tendințe în manichiură pentru vara 2018.

Un model simplu și elegant, cu o aplicație metalică fină care îl scoate din anonimat. În plus, nuanțele nude nu se demodează niciodată.

Dacă ai unghii scurte, poți apela la acest mic truc, de a aplica doar pe o unghie sau două o ojă cu particule mici, de aceeași culoare.

Dacă ești adepta stilului sport sau cel mult casual, un model geometric simplu aplicat peste lac poate fi alegerea perfectă.

Dacă vrei să încerci ceva diferit și special, printre cele mai stylish tendințe în manichiură pentru vara 2018 se numără și oja cu reflexii metalice multicolore care imită efectul de curcubeu.

Modelul de unghii cu accente aurii sau argintii de acest fel este foarte căutat în vara 2018. Se potrivește perfect peste nuanțele neutre.

Pentru o ocazie specială, aplicațiile de cristale sunt alegerea ideală. Rafinamentul și eleganța sunt cuvintele cheie pentru o astfel de manichiură.

Снятие моей работы➡️комбинированный маникюр➡️покрытие. Время: 02:00 . . . . . . . #nailart #chelyabinsknails #комбиманикюр #дизайнногтей #идеальныйманикюр #мастерманикюра #красивыйманикюр #френч #beautix #beautixманикюр #шеллак #маникюрчелябинск #мебельчелябинск #челябинскгельлак #гельлак #naildesign #nails2018 #nailpolish #ногтичелябинск #покрытиегельлакчелябинск #shellac #выравнивание #ногтидизайн #блики #nail2018 #рисункинаногтях #юмор #челябинскногти

A post shared by МАНИКЮР | ГЕЛЬ-ЛАК | ЧЕЛЯБИНСК (@ikonna_nails_chelyabinsk) on

Dintre cele mai stylish tendințe în manichiură pentru vara 2018 nu putea să lipsească modelul holografic. Acest accesoriu nail art pentru decorarea unghiilor conferă o strălucire deosebită unghiilor.

Dacă nu te poți decide asupra unui singur model, poți combina mai multe pe aceeași unghie. Un tip de manichiură ofertant și, bineînțeles, foarte elegant.

Un model cu o grafică interesantă și o îmbinare a texturilor fără să fie nevoie de mai multe nuanțe. Culorile le poți alege tu, după cum îți dictează imaginația.

💅 Wine red nails 🔥🔥🔥 💅Маникюр в винном красном цвете с лунным дизайном! 👍Great nail design idea! Let us know if you like it ❤ #nails #nails💅 #nailstyle #naildesigns #nailsaddict #nailswag #nailstagram #стразынаногтях #ногти #маникюр #фотоногтей #стильныйманикюр #ногтифото #ногтидня #лучшиеногти #bestnails #nailart #nailfashion #nails2018 #красивыйманикюр #идеальныеногти #красивыеногти #шеллак #идеальныеблики #instanails #инстаногти #ногтидизайн #дизайнногтей #гельлак #росписьногтей

A post shared by 💅💅💅 Nail Design Ideas 💅💅💅 (@nail_design_ideas_2018) on

Citește și: 

Alex Dima face un apel către toți românii: “De ce le permitem să-și bată joc de noi?”

O fetiță de 3 ani a îngrozit internauții după ce și-a descris prietena imaginară

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter