Ce să NU faci dacă vrei să porţi ruj roşu

De Diana Zagrean, pe

Rujul roşu este o declaraţie de curaj şi senzualitate, dar poate funcţiona foarte prost în contextul nepotrivit, cu ţinuta nepotrivită, sau cu machiajul nepotrivit: Vezi ce să NU faci dacă vrei să porţi ruj roşu.
 

Fondul de ten

Nu folosi un fond de ten deschis, deoarece rukul roşu devine strident în contrast cu pielea foarte albă. Chiar dacă ai un ten deschis, foloseşte un fond de ten puţin mai măsliniu dacă vrei neapărat să porţi ruj roşu ca o divă.

Ocazia potrivită

Nu vrei să te judece toate mămicile de la şcoală când îţi iei copilul după ore, la fel cum nu vrei să nu audă nimeni propunerile tale în şedinţa săptămânală. Poartă ruj roşu la ocazii distractive, petreceri sau unele întâlniri romantice.

Cantitatea potrivită

Rujul roşu se vede imediat pe dinţi, peste conturul buzelor, sau pe gulerul cămăşii. Ca să fii sigură că nu te faci de râs, aplică o cantitate mică şi foloseşte întotdeauna un şerveţel ca să ştergi excesul de ruj de pe buze.

Forma buzelor

Dacă ai buze subţiri, alege un ton deschis de roşu. Roşul profund, burgundy, sau roşu închis îţi fac buzele să pară şi mai mici şi subţiri decât sunt.

Ţinute îndrăzneţe

Rujul roşu nu o să pară niciodată potrivit la o rochiţă de vară albă, cu floricele mici în imprimeu.
Poartă rujul roşu la o rochie neagră, simplă, sau la o ţinută în care vrei să te remarce toată lumea. Asumă-ţi rujul roşu ca o provocare şi asortează-l la haien şi la atitudine.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter