Xonia, vacanţă în Dubai

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Luni, 11 decembrie 2017, 19:12
Cântăreaţa Xonia a petrecut cinci zile de vis în Dubai, timp în care a experimentat toate atracţiile pe care le oferă luxoasa destinaţie.

Pe lângă shopping şi cafele în cele mai exclusiviste restaurante, Xonia a participat şi la un safari în deşert, care a inclus plimbări cu cămila, dar şi senzaţii mai tari – Dune Bashing, o cursă de maşini 4×4 printre dune, la o viteză ameţitoare care alternează cu una redusă, o tehnică specială pentru a putea înainta prin nisip. Xonia nu putea rata nici Burj Khalifa, una dintre cele mai înalte clădiri din lume,  măsurând 828 de metri înălțime. Pentru a admira o privelişte ce nu poate fi descrisă în cuvinte, Xonia a urcat până la etajul premiat de Guiness World Records, 148, unde numai 1 000 de persoane pot ajunge în fiecare zi.

Apoi, vedeta s-a relaxat în  cel mai luxos loc de luat cafeaua din lume, Jumeirah Beach şi a vizitat parcul tematic care reunește trei studiouri de film legendare: DreamWorks Animation, Columbia Pictures și Lionsgate. „Am avut ocazia să călătoresc mult şi pot spune că Dubai-ul este cel mai impresionat oraş pentru mine, personal“, spune Xonia.

Vacanţa din Dubai n-ar fi fost completă fără puţin shopping  la Dubai Mall, unde Xonia a ales să încerce şi City Walk, locul care ascunde, pe lângă magazinele de fashion, şi o minunată grădină tropicală vericală, Green Planet, unde a avut şansa de a cunoaşte un leneş foarte simpatic şi un pui de boa foarte fotogenic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter