Relația care a început dintr-o glumă pe TikTok. Care e cel mai nou cuplu de influenceri români

De Unica.ro, pe
Louis Florea și Lorena Vișan sunt unii dintre cei mai urmăriți creatori de conținut de la noi. Cei doi au comunități mari pe TikTok, 450 de mii de urmăritori și respectiv 300 de mii de urmăritori.

Povestea celor doi a început în perioada pandemiei, însă au ținut relația secretă până acum. Au stârnit curiozitatea comunității lor, ei postând foarte mult conținut împreună pe rețelele de socializare, îns azi Louis și Lorena și-au oficializat relația, iar fanii lor au fost foarte entuziasmați la aflarea veștii. Intră în galeria foto și află-le povestea de dragoste!

Louis Florea este content creator care și-a găsit succesul pe aplicația Tiktok. Challenge-urile lui virale, dansurile și sketchurile distractive l-au poziționat la peste 23 milioane de aprecieri. De asemenea, Louis are o comunitate de peste 150K și pe Instagram, unde postează content artistic și unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce face el în fiecare zi.

Lorena Vișan este definiția pozitivismului, întotdeuna înconjurată de prieteni, ea transmite un vibe bun prin toate postările sale de pe conturile de socializare. Ea a debutat pe Instagram, unde are 280K de urmăritori. De asemenea, Lorena e și pe TikTok, unde are o comunitate de peste 280K.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter