Primul pictorial împreună: Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu

De Revista Unica, pe Ultimul update Marți, 23 ianuarie 2018, 11:23
Alina Eremia (24 de ani) și iubitul ei, Edi Barbu (28 de ani), apar pentru prima dată împreună pe coperta unei reviste, în Unica, numărul de februarie (pe piață din 23 ianuarie). Cei doi sunt o apariție discretă de obicei, dar s-au hotărât să povestească despre relația lor și să facă primul shooting împreună ca și cuplu, iar ce a ieșit vedeți în imaginile din galeria foto. (Foto: Oltin Dogaru/UNICA)

Alina și Edi povestesc în Unica despre cum decurge relația lor, având în vedere că ea este o cântăreață celebră, iar el lucrează într-o firmă multinațională, singura lui legătură cu showbizul fiind Alina. Din fotografiile realizate pentru Unica nu s-ar zice ca Edi nu este obișnuit cu luminile reflectoarelor, dar preferă discreția în relația cu Alina Eremia, despre care nu știa că e vedetă când a cunoscut-o. Cei doi s-au întâlnit prima data la sala de sport, iar relația lor s-a înfiripat timid, cu priviri aruncate pe furiș unul către celalalt. Locuiesc împreună de un an și cel mai mult le place să călătorească, atunci când Alina nu are concerte, filmări etc. În viziunea lor, secretul unei relații reușite constă în comunicare, sinceritate și respect. Iar faptul că Alina are un program excat pe dos față de Edi nu le afecteaza relația, mai ales dacă dau dovadă amandoi de „concesie și cooperare“, explică ei.

Ca în orice cuplu, există și păreri în contradictoriu, dar Alina și Edi au învățat repede cum să stinga orice conflic încă din fașă. „E normal să existe păreri diferite și nouă ne place să dezbatem diverse subiecte, chiar și în contradictoriu, dar niciodată nu se transformă îtr-o ceartă, din contră, o punem pe seama unei glume. Am învățat să discutăm în contradictoriu într-un mod productiv, asta ne ajutăm să vedem toate perspectivele problemei“, spun ei.

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, pe coperta Unica de februarie 2018; Foto: Oltin Dogaru

Ce spune Alina despre EDI

Principala lui calitate… nu mă pot decide între inteligență, faptul că pune pasiune în tot ce face sau mentalitatea lui.

Principalul lui defect… este irezistibil. (râde)

Ocupația lui preferată… sportul, sporturile extreme și cititul.

Visul lui este… să conducă propriul lui imperiu.

Emisiunea preferată… nu urmărește programe TV.

Ce apreciez cel mai mult la el este… autocontrolul. Are o putere fantastică de a-și impune ceva și de a nu se abate de la acel lucru.

Cel mai mult îl iubesc atunci când… suntem noi doi, pentru că se simte cel mai mult în largul lui.

Momentul nostru preferat din zi… este seara, când ajungem acasă și sporovăim de toate, ne povestim cum a fost ziua noastră și avem tot soiul de activități împreună. Locul unde aș vrea să ne petrecem restul vieții… cred că ne-am retrage pe o insulă însorită.

Edi despre ALINA

Principala ei calitate… ambiția ieșită din comun.

Principalul ei defect… ambiția ieșită din comun. (zâmbește)

Florile ei preferate… freziile.

Melodia ei preferată… Bassette, „Bermuda“.

Visul Alinei este să… cânte pe cele mai mari scene din lume și să fie un artist român de referință.

Ocupația preferată a Alinei… orice ține de partea artistică, de la stil vestimentar, pictură, fotografie. Evident, muzica primează.

Cum am reușit să o cuceresc… i-am arătat sentimentele și intențiile mele sincere și restul a decurs natural.

Locul unde aș vrea să ne petrecem restul vieții… atât timp cât suntem împreună, poate fi oriunde. De preferat, undeva la căldură și soare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter