Marius Elisei, complet gol pe internet. În ce ipostază l-a filmat Oana Roman

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 14:29
Oana Roman le-a făcut o surpriză fanilor ei, în week-end. Vedeta a publicat pe contul de Instagram un videoclip cu Marius Elisei complet gol.

În timp ce se pregătea pentru un eveniment, Oana Roman s-a pozat în oglindă, într-o rochie elegantă. Marius Elisei și-a făcut apariția lângă vedetă, complet gol, acoperindu-se cu rochia partenerei sale. „Du-te în dressing”, i-a spus Oana. „Unde e prosopul?”, întreba Marius, în timp ce amândoi se amuzat copios.

Deși inițial a publicat filmulețul, vedeta s-a răzgândit și l-a șters, doar că era deja prea târziu… clipul s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare.

„Când oamenii nu au umor, nu au nimic. E greu să duci o viață tristă și lipsită de puterea de a face umor și mai ales când duci lipsă de puterea de a face autoumor, ești doar un om trist și limitat. Suntem o țară plină de profesori inteligenți și sfătuitori de seamă care trăiesc în ignoranță, ipocrizie și urâțenie sufletească. Suntem incapabili să scăpăm de frustrări și lipsuri personale și astfel suntem incapabili să evoluăm. Vom rămâne mult și bine limitați, din păcate”, a fost mesajul Oanei Roman, postat ulterior pe contul de Instagram.

Oana Zăvoranu, reacție dură după ce a văzut poza cu Marius Elisei gol

Imediat cum a văzut poza, Oana Zăvoranu a reacționat în mediul online. “Băi omule cum e posibil așa ceva?! Opriți Pământul, eu cobor… Eu cred că nu mai aveți nevoie de nimic altceva mai concludent că lumea o ia razna și că Oana Roman își bate la propriu joc de VOI GÂȘTELE decât poza asta”, a scris ea pe Instastory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter