Cum se pregătește Kate Middleton să intre în rolul de regină

De Unica.ro, pe
Kate Middleton se pregătește să intre în rolul de viitoare regină după  moartea Prințului Philip, conform unui expert regal.

Biograful Familiei Regale, Phil Dampier, a spus că Ducesa de Cambridge, care are 39 de ani, devine mai matură, realizând că „Regina are nevoie de ea și de William mai mult ca oricând” acum, după moartea Prințului Philip.

Kate Middleton ar fi jucat rolul de împăciuitoare între Prințul William și Harry în cadrul înmormântării Ducelui de Edinburgh, pentru că „asemenea Reginei, ea nu ține dușmănii și nu caută să se răzbune”, conform lui Dampier, citat de Daily Mail.

El a mai spus: „La înmormântarea Prințului Philip Kate chiar s-a maturizat. L-a consolat pe Prințul Charles cu o îmbrățișare și un sărut pline de afecțiune, i-a adus pe William și Harry împreună, și a oferit un sentiment de demnitate ceremoniei”.

Citește și: De ce Regina Elisabeta a II-a nu renunţă la tron

Citește și: Ce avere a lăsat în urma lui Prințul Philip al Marii Britanii

Citește și: De ce este îngrijorat Prințul Harry pentru Meghan Markle

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle cheamă lunar poliția la domiciliu, simțindu-se amenințați cu moartea

Ba mai mult, Kate Middleton ar fi participat la o discuție cu Charles și William, cu scopul de a „vindeca rănile cauzate de Harry”. „Trebuie să fi fost dificil, luând în considerare ce au spus Harry și Meghan despre ea în interviul cu Oprah Winfrey, dar Kate se maturizează repede și își dorește ce este mai bun pentru Familia Regală”, a zis Dampier.

William și Kate vor sărbători aniversarea de 10 ani de la căsătorie spre finalul lunii aprilie. Kate va avea mai multe responsabilități, după cum a explicat Dampier: „Ea a adoptat multe dintre calitățile Reginei, cum ar fi toleranța și pragmatismul, puterea de a nu reacționa exagerat în anumite situații și de a decide ce este mai bine pe termen lung”.

Kate ar putea avea un rol și mai puternic în cadrul Familiei Regale. „Mă aștept să o văd alături de Regină la evenimente publice în viitor”, a spus Dampier. „Regina având acum 95 de ani, iar Charles, Camilla și Anne având peste 70, multă lume se bazează pe William și Kate. S-au bucurat de perioade lungi de viață simplă cu familia în Norfolk, încercând să își crească copiii într-un mod cât mai normal. Dar acum vor trebui să se adapteze la rolurile de viitori rege și regină, iar Kate pare gata să își joace rolul”.

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter