Iulia Albu, schimbare majoră de carieră: ce face după plecarea de la Pro TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 iulie 2021, 14:18
Iulia Albu a anunțat că pleacă de la Pro TV la finalul lunii iunie, iar acum a dat vestea cea mare: a spus unde va merge după despărțirea de acest trust.

Iulia Albu a renunțat la parteneriatul cu Pro TV și a hotărât să se mute la trustul de presă Intact. Timp de patru ani, ea a prezentat rubrica Marțea Neagră, în care a criticat ținutele vestimentare ale vedetelor care participau la diferite evenimente.

Ea a anunțat că proiectul ei va continua exclusiv în mediul online, iar în toamnă va face parte din familia de vedete Intact, conform Playtech. Anunțul l-a dat chiar în cadrul Observatorului de la Antena 1.

„După 4 ani frumoși alături de echipa Pro TV, am considerat că a venit momentul pentru o schimbare”, a spus ea pentru Pagina de Media. „Îmi datorez atât mie, cât și celor care mă urmăresc să mă reinventez continuu și să evoluez ca entertainer. O să iți spun un lucru straniu, nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi face televiziune. Acum, după nouă ani de televiziune, nu mă văd evoluând în afară”.

Citește și: Andreea Tonciu, de nerecunoscut în pozele de pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat dur

Citește și: A apărut revista Unica de iulie! În exclusivitate, familia Ibacka, prima copertă în patru!

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, în lacrimi și doliu. Ce s-a întâmplat cuplului

Citește și: Cum își câștiga Nadine banii în tinerețe, pe când era în SUA

Diva a mai adăugat: „Proiectul «Marțea Neagră cu Iulia Albu» este un proiect care a debutat în 2016, pe www.iuliaalbu.com. Așadar, vorbim despre unul dintre foarte puținele produse dedicate online-ului care au performat cu succes pe TV. Dacă vorbim strict despre acest proiect, da, va fi un produs ce va continua în online. Așa cum v-am spus însă, toamna va veni cu multe surprize frumoase atât pe sticlă, cât și în afara ei”.

Anunțul plecării de la Pro TV a apărut prima oară chiar pe pagina de Facebook a Iuliei Albu. Ea a scris acolo următoarele: „A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe «La Măruţă» pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV. Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter