EXCLUSIV Loredana Groza părăsește Pro TV după o colaborare de 20 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 februarie 2020, 15:28
Loredana Groza a luat decizia de a părăsi Pro TV, după o colaborare de aproape 20 de ani, și urmează să meargă la postul concurent, Antena 1, potrivit surselor apropiate artistei.

După acestă lungă colaborare, Loredana se retrage și se îndreaptă spre Antena 1, unde urmează să fie jurată în cadrul emisiunii de talente „Next Star”.

Colaborarea dintre Loredana Groza și Pro TV a început în anul 1996, când artista a avut primele tangențe cu trustul Media Pro. De-a lungul anilor, Loredana a avut mai multe piese și albume produse de Media Pro Music.

În 2011, când a apărut primul sezon al emisiunii „Vocea României”, Loredana Groza s-a numărat printre jurații emisiunii. Ea a continuat să fie jurat la „Vocea României” timp de șapte sezoane, până în anul 2017.

De asemenea, ea a fost în 2019 căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii „Cântă acum cu mine”.

Loredana Groza pleacă de la Pro TV pentru a fi jurată la emisiunea „Next Star” de la Antena 1

Loredana Groza va fi jurat la „Next Star”, emisiune destinată copiilor talentați din România, care au între trei și 14 ani.

Primele castinguri pentru „Next Star”, sezonul 10, au avut loc pe 11 și 12 ianuarie, în București. Apoi, castingurile pentru noul sezon „Next Star” au continuat pe 14 ianuarie la Craiova, pe 16 ianuarie la Timișoara, pe 18 ianuarie la Cluj-Napoca, pe 20 ianuarie la Iași, pe 20 și 21 ianuarie la Chișinău și pe 22 ianuarie la Galați, în căutarea celor mai talentați copii.

Cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prezentat de Dan Negru, a fost câștigat de Mihai Dobre, un mic geniu din București, care la vârsta de opt ani i-a uimit pe toți cu mintea lui sclipitoare. Premiul în valoare de 20.000 de euro i-a fost înmânat de nimeni alta decât Cristina Neagu.

Sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter