EXCLUSIV! Alexandra Stan ne-a spus ce înseamnă pentru ea să facă parte din comunitatea LGBTQ+

De Unica.ro, pe
Recent, Alexandra Stan a declarat că este bisexuală, afirmația ei stârnind controverse. Despre cum este să facă parte din comunitata LGBTQ+ în România, o țară în care prejudecățile sunt la ordinea zilei, ne-a povestit ea.

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, numele ei ajungând și peste hotare. Ea apare pe coperta revistei Unica de mai, care se găsește deja la punctele de difuzare a presei.  Descoperă și interviul pe care i l-am luat Alexandrei în Unica de mai – găsești o parte din el AICI, iar restul în revistă.

Când am întrebat-o pe Alexandra cum este pentru ea să facă parte din comunitatea LGBTQ+, răspunsul ei a fost unul sincer, așa cum ne-a obișnuit: „Am găsit curajul pentru că întotdeauna am fost o persoană asumată, cu toate că, de multe ori am fost judecată pentru lipsa de inhibiții. Consider că este foarte important pentru noi să fim fericiți cu noi înșine, să iubim mult și intens. Este foarte important să dăm acest exemplu oamenilor, să spunem cine suntem și ceea ce simțim, să ne acceptăm, mai ales când experimentezi sau nu. Cunosc foarte mulți oameni care se ascund și care se simt prost, se învinovățesc pentru ceea ce simt și ajung să devină extrem de deprimați”. 

Citește și: EXCLUSIV! Actrița Amy Manson ne-a spus totul despre „The Nevers”, serialul momentului de la HBO

Citește și: FOTO. Alessandra Stoicescu, vacanță de vis în Maldive. Află cum și-a petrecut ziua de naștere!

Citește și: Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, reuniți de Paște

Totodată, Alexandra Stan a spus că răspunsurile primite au fost neașteptate. „Feedback-ul a fost… un pic neașteptat”, a recunoscut ea. „Mi-au scris foarte mulți oameni, mai ales fete, care mi-au spus poveștile lor și care m-au întrebat daca este adevărat. În general, am fost apreciată pentru sinceritatea mea, și cred, sper, că am inspirat foarte mulți oameni. Să ne acceptăm așa cum sunt și să ne iubim mai mult.

Dincolo de asta, artista – care nu doar o dată a spus că vrea să devină cândva mamă – a spus ce așteptări are de la tatăl copiilor ei: „Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter