EXCLUSIV! Ce spune Andreea Bălan despre noul ei iubit: „Îmi place să iubesc”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 10:52

Andreea Bălan nu a avut mereu noroc pe plan amoros. De la trădări din trecut și divorțul de tatăl fetițelor ei, ea a trecut prin multe.

Din fericire, Andreea Bălan este genul de om care nu se lasă călcat în picioare atunci când cade. „Când cazi nu poţi decât să te ridici şi cu cât cazi mai rău, cu atât te ridici mai sus”, a spus ea în interviul exclusiv oferit în ediția de iunie a revistei Unica, pe a cărei copertă apare. „Am ambiţie de fier şi chiar dacă mă consum foarte mult, sufăr şi plâng, nu mă dau bătută, îmi şterg lacrimile, zâmbesc şi merg înainte cu capul sus”.

În prezent, ea are o relație frumoasă, pe care caută să o țină departe de ochii lumii, după ce în trecut expunerea excesivă a rănit-o. Deși a luat decizia să păstreze lucrurile private, ea ne-a oferit câteva detalii în exclusivitate despre cum merg lucrurile.

Citește și: Andreea Bălan a făcut declarații în exclusivitate despre fosta relație: „Îmi doresc să fim ambii…”

Citește și: EXCLUSIV! Jean Gavril și soția lui, Bianca, au făcut anunțul cel mare: vor deveni părinți

Citește și: Andreea Bălan, declarații în exclusivitate despre imaginea ei puternic sexualizată din adolescență: „Am înţeles mai târziu…”

Citește și: Andreea Bălan ne-a spus dacă le-ar lăsa pe fiicele ei să intre în industria artistică înainte de 18 ani: „Le voi încuraja să…”

„Cred că toţi am iubit, ne-am despărțit şi am suferit măcar o dată în viaţă”, a zis Andreea Bălan. „Dacă la momentul respectiv ţi s-au părut tragedii, în timp realizezi că aşa a fost să fie şi că nu s-ar fi putut întâmpla altfel. Sincer, nu pot să zic că am rămas cu vreo decepţie încât să-mi fie frică să iubesc din nou. În prezent îmi doresc să păstrez pentru mine această latură a vieţii şi mă bucur departe de ochii presei şi ai publicului”.

Pentru că multe femei ajung să creadă că nu există dragoste după divorț, mai ales dacă în ecuație sunt implicați și copii, am întrebat-o pe Andreea ce părere are ea despre acest lucru. Iată ce ne-a spus: „Îmi place să iubesc şi cred în dragoste la orice vârstă. Nu voi înceta niciodată să sper că va fi bine. Totodată, dacă suntem bine cu noi înşine, fericite chiar şi fără un bărbat, viaţa îţi oferă iubire sub o formă sau alta”.

Descoperă interviul integral cu Andreea Bălan în revista Unica de iunie. Revista se găsește la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter