Adelina Pestrițu, criticată dur pentru banii cheltuiți pe o lenjerie de pat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 iulie 2022, 14:53

La începutul acestei verii, în 2020, Adelina Pestrițu anunța că vrea să se mute împreună cu familia într-o casă nouă. Vedeta spunea că de mult și-a dorit o casă spațioasă cu o grădină mare și un loc de joacă pentru fiica sa Zenaida.

„Totul se întâmplă cu un rost şi abia aştept să vă arat şi proiectul de la noua noastră casă. O să fie foarte bine pus la punct, lucrăm cu o super arhitectă. Ştiţi că ne doream foarte mult să ne mutăm la o casă, la curte. Nu e grădina extraordinar de mare, dar am optat să ne focusăm foarte mult pe interior. Facem o schimbare de plan, să amenajăm curtea, camerele copiilor…”, mărturisea Adelina în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, schimbată complet după COVID-19. Cum arată acum

Anul trecut, casa mult visată de Adelina Pestrițu a fost gata, iar vedeta s-a mutat în noua locuință. Extrem de mândră de cum a ieșit totul, vedeta a decis să facă publice pe rețelele de socializare câteva fotografii cu dormitorul ei și al soțului, Virgil Șteblea. Cei doi au ales să-și amenajeze dormitorul într-un stil foarte rafinat și elegant. Ba mai mult, au luat decizia de a-și personaliza lenejeria de pat cu inițialele numelor. La vederea fotografiilor, fanii frumoasei vedete au reacționat destul de critic cu privire la alegerea accesoriilor pentru noul dormitor, acestea fiind de la un brand de lux unde, prețul unei lenjerii de pat poate ajunge până la 8000 de lei.

 

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Sunt oameni care nu au ce mânca… Iar unii dau 8000 lei pe o lenjerie! Alții deloc, unii prea mult. Mi-aș dori ca toți care aveți astfel de bani și mofturi sa rămâneți pe un salariu de 2000 RON, să vedem atunci cum ne achiziționam lenjerii la valoarea unor două camere unde cineva ar putea conviețui. Se înțelege ca ai un statut mai bun și îți dorești ceva mai calitativ dar asta e ieșită din afara normalului!”, este unul dintre multele mesaje venite din partea internauților indignați de decizia Adelinei de a da o sumă atât de mare pe o lenjerie de pat.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter