VUNK lansează noul videoclip pentru piesa Doi somnambuli

De Diana Zagrean, pe

Astazi, 10 aprilie, Vunk lanseaza Doi Somnambuli cea mai recenta piesa a lor, inspirata de o intimplare personala a liderului trupei Cornel Ilie. Cum versurile cintecului spun „e 10 fara un sfert, mai am timp sa te iert”, videoclipul va fi postat online pe pagina de facebook a trupei la ora 9.45.
„Desi piesa nu se afla pe albumul „Nu scapa nimeni(fara emotii)”, aparut in noiembrie, am ales sa o lansam pentru ca este inspirata dintr-o poveste cat se poate de reala si nu ne-am putut abtine sa n-o cantam mai repede.
Cantecul s-a scris de la sine dupa o discutie pe care am avut-o cu cineva, la telefon, noaptea si, desi aproape ca atipeam de somn, nu puteam sa inchidem si vorbeam cu ochii aproape inchisi, iar a doua zi nu mai stiam exact ce ne-am spus:) Este un cantec pentru toti aceia carora li se spune sa se trezeasca din niste emotii frumoase, sa fie cu picioarele pe pamant, dar stim ca noi toti suntem, pana la urma, niste visatori.”, spune Cornel Ilie, liderul trupei.
Citeste si Burlacii României: Ieri luaţi, azi scoşi la mezat
Videoclipul a fost filmat la Los Angeles de catre Edward Aninaru (cunoscut in toata lumea pentru fotografiile sale cu Inna sau Madalina Ghenea, si pentru videoclipurile unor piese INNA sau Antonia) si are doi protagonisti inediti: golden retrieverii Benelli si Maverick, ciini antrenati pentru aparitiile in filme, dar si pentru a lucra alaturi de copiii cu autism.
Dincolo de experienta personala care a inspirat melodia, baietii de la VUNK spun inca de la primele cadre care este mesajul lor cu acest nou cintec:
„Dragostea e oarba, o spun oamenii.
Dragostea e muta, ne-o arata animalele.
Arata ca iubesti fara sa spui niciun cuvant”
Vezi noul videoclip VUNK: Doi somnambuli. Îţi place?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter