Vremea ANM. Prognoza meteo pentru 14 mai 2019

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 13 mai 2019, 18:06
Vremea continuă să fie temporar ploioasă pe parcursul zilei de marți, conform prognozei meteo emisă de ANM. 

Vremea ANM. Condițiile de ploi slabe sau moderate însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului vor marca prognoza meteo pentru ziua de marți. Maximele vor avea valori termice cuprinse între 16 și 24 de grade, iar minimele între 4 și 14 grade Celsius.

Vremea ANM în țară

În nord-vestul, nord-estul, estul, sud-estul și centrul țării, cerul va fi parțial noros și se vor semnala ploi slabe, însoțite de tunete și fulgere. Maximele în aceste zone se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar minimele între 4 și 14 grade.

În restul regiunilor, vestul, sud-vestul și sudul țării, cerul va fi noros și vor fi de asemenea condiții de ploi slabe sau moderate, însoțite de descărcări electrice. Maximele se vor situa între 17 și 23 de grade, iar minimele între 8 și 12 grade.

Vremea în București

Marți, în București, cerul va fi înnorat, iar media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii termice de 18 grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor mai scădea câteva grade.

Vremea ANM la munte

La munte, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros. Temporar se vor semnala ploi care vor avea și caracter de aversă, însoțite și de decărcări electrice, mixte noaptea pe creste. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare din sector sudic cu viteze ce vor atinge și depăși 70-80 km/h. Local se va semnala ceață. Maximele se vor încadra între 6 și 15 grade, iar minimele între 3 și 8 grade.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter