Vremea ANM. Furtuni în aproape toată țara

De Oana Dinu, pe
Vremea de miercuri, 15 mai, este marcată de averse, ce pot lua aspect de vijelie sau chiar furtună. Temperaturile vor fi și ele ceva mai scăzute față de ziua precedentă.

Vremea ANM. Condițiile de ploi puternice însoțite de tunete, fulgere și intensificări ale vântului vor marca prognoza meteo pentru ziua de miercuri. Maximele vor avea valori termice cuprinse între 15 și 24 de grade, iar minimele între 5 și 14 grade Celsius.

Vremea ANM în țară

În nordul, vestul, estul și centrul țării, cerul va fi parțial noros și se vor semnala ploi ce pot lua aspect de furtună. Maximele în aceste zone se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar minimele între 5 și 12 grade.

În sudul țării, vor fi de asemenea condiții de ploaie, dar slabe, însoțite de descărcări electrice. Maximele se vor situa între 15 și 25 de grade, iar minimele între 8 și 13 grade.

Vremea în București

Miercuri, în București, cerul va fi parțial noros dimineața și seara și noros după-amiaza, iar media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii termice de 21 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor mai scădea puțin, până spre 12 grade.

Vremea ANM la munte

La munte, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros. Temporar se vor semnala ploi care vor avea și caracter de aversă, însoțite și de decărcări electrice, mixte noaptea pe creste. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare din sector sudic cu viteze ce vor atinge și depăși 70-80 km/h. Local se va semnala ceață. Maximele se vor încadra între 6 și 15 grade, iar minimele între 3 și 8 grade.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter