Vremea ANM 12 mai 2019. Averse și maxime de 26 de grade

De Oana Dinu, pe
Vremea ANM 12 mai 2019. Ziua de duminică vine cu fenomene meteo variate. Deși nu scăpăm de averse, maximele cresc considerabil, până la 26 de grade.

Vremea ANM 12 mai 2019. Cerul continuă să fie variabil și în a doua zi de weekend, iar ploile își vor face din nou apariția, posibil însoțite de descărcări electrice. Maxima ar putea ajunge la valori ridicate, de până la 26 de grade Celsius. Minimele nu vor coborî sub 4 grade, potrivit ANM.

Vremea ANM 12 mai 2019 în țară

În Maramureș, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil și fără șanse de averse. Maximele vor urca până spre 23 de grade Celsius, iar minimele vor coborî până la 7 -11 grade.

În Dobrogea, cerul va variabil, mai mult înnorat, și se vor semnala precipitații sub formă de ploi slabe. Maxima se va încadra între 16 și 22 de grade, iar minima între 8 și 12 grade.

În restul regiunilor, vom avea parte de vreme variată. Cerul va fi variabil, mai mult noros, și se vor semnala condiții de averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor înregistra în jurul valorilor de 19 și 26 de grade Celsius, iar cele minime între 4 – 14 grade.

Vremea ANM 12 mai 2019 la munte

Vremea la munte va înregistra o ușoară încălzire. Cerul va fi variabil în weekend, cu pasaje temporare de nori. Sâmbătă, duminică și luni pe arii restrânse se vor semnala mai ales ploi, trecător precipitații mixte pe creste. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare din sector sud-vestic și vestic cu viteze ce vor atinge și depăși 50-60 km/h în zonele. Pe arii restrânse se vor semnala și condiții de ceață. Maxima se va situa în jurul valorilor de 9 – 16 grade, iar minima va coborî de la 0 la 8 grade.

Vremea 12 mai 2019 în București

În București, cerul va fi parțial noros, iar temperaturile diurne vor crește până la o maximă de 22 de grade Celsius. Dimineața, la nivel local este posibil să se semnaleze condiții de ceață, iar pe timp de noapte, când cerul va fi senin, valorile termice vor scădea până la cel mult 10 grade.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter