Vremea 10 mai 2019. Prognoza meteo

De Oana Dinu, pe
Vremea 10 mai va fi una instabilă, cu ploi locale în majoritatea regiunilor din țară. Temperaturile sunt în creștere treptată, fără intensificări semnificative ale vântului.

Meteorologii aduc vești relativ bune în ceea ce privește starea vremii pentru ziua de vineri. Aceștia spun că temperaturile se află în ușoară creștere, deși local se vor mai semnala precipitații slabe. Maximele se vor încadra între 12 și 22 de grade Celsius, iar minimele între 3 și 11 grade, conform ANM.

Vremea 10 mai 2019 în țară

În partea de vest, sud-vest, sud și sud-est a țării vremea va fi în general instabilă, cu cer variabil, mai mult noros. Se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și posibil însoțite de descărcări electrice. Maximele se vor situa în jurul valorilor de 14 și 22 de grade, iar minimele între 5 și 11 grade Celsius.

În nordul, nord-estul, estul și centrul țării, cerul va fi mai mult înnorat și sunt, de asemenea, șanse de precipitații sub formă de ploaie. Maximele în aceste zone vor fi cuprinse între 12 și 18 grade, iar minimele între 3 și 9 grade.

Vremea 10 mai 2019 în București

În București, vremea va fi ușor instabilă și sunt prognozate averse temporare. Media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorilor de 19 – 20 de grade, iar cea minimă coboară până spre 7 – 8 grade.

Vremea 10 mai 2019 la munte

Și la munte vremea se mai îndreaptă, iar temperaturile maxime vor înregistra o ușoară creștere, astfel că în perioada 10 – 18 mai vor oscila în medie între 6 și 10 grade. Minimele se vor situa între 1 și 3 grade Celsius. Local se vor semnala averse, în general moderate cantitativ. Pe creste, vântul va sufla în rafale ce ar putea ajunge la peste 60 – 70 km/h.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter