5 voci extraordinare care imită artişti celebri

De Nicoleta Galeteanu, pe

Unii artişti au voci cu adevărat deosebite, greu de imitat. …Dar nu imposibil. Pentru Shakira, Lady Gaga sau regretaţii Michael Jackson şi Kurt Cobain există voci…
…la fel de extraordinare care le pot imita perfect timbrul vocal, la un nivel confundabil.

Sânziana, vocea fidelă a Shakirei

Dacă ar fi mai mare, Sânziana ar fi sosia perfectă a Shakirei, căci talentul vocal, dar mai ales timbrul unic al Shakirei ar produce mari confuzii fanilor între cele două voci.

Sânziana Nicolae are 14 ani şi a fost descoperită de către chiar fanii columbieni ai artistei, după ce videoclipul postat pe YouTube a fost modificat cu poze ale Shakirei.

Internauţii au sesizat uluitoarea asemănare între vocile celor două şi însăşi Shakira a rămas şocată de vocea tinerei românce.

Shakira, imitată de un bărbat

Nu exista nicio îndoială că diva are şi numeroşi fani, pe lângă admiratoarele care îi interpretează hiturile. Dar că un bărbat o poate imita la fel de bine pe cântăreaţă, a-i fi crezut probabil că este vorba de vreo parodie… dacă nu la-i asculta însă pe Rodolfo Burgos Ruiz.

Chilianul a participat la emisiunea „Yo Soy” („Eu sunt”), unde participanţii trebuie să imite vocea unei vedete, şi, deşi iniţial publicul a râs de el, juriul a rămas uimit când l-a ascultat cu atenţie.

O filipineză de 10 ani o imită pe Lady Gaga

Acuzată că o imită pe Roisin Murphy sau că mai plagiază câte un cântec, Lady Gaga nu duce lipsă de fani nicăieri în lume.

Numeroşi copii aleg să se prezinte la show-urile muzicale cu repertorii ale artistei, machiaţi şi costumaţi la fel ca excentrica artistă. Cea mai mică admiratoare este o fetiţă de 3 ani, protagonista unei parodii controversate despre Lady Gaga, dar cea mai autentică imitatoare a divei este María Aragón, o filipineză în vârstă de 10 ani.

Pentru a candida la secţiunea de premiere a MTV Music Awards, „Cel mai bun cover al unui fan”, fetiţa a ales melodia „Born This Way”, pe care o interpretează la orgă.

Filmuleţul a strâns peste 32 de milioane de vizualizări, iar visul micuţei cântăreţe de a cânta alături de Lady Gaga a devenit realitate.

Jean Walker, vocea lui Michael Jackson

Regele muzicii pop a desemnat deja o sosie oficială, iar mulţi puşti ştiu să imite celebrul dans al starului.  Dar nici vocea nu este greu de reprodus, ne demonstrează un brazilian care interpretează fără cusur piesa „Billie Jean” a lui Michael Jackson.

Jean Walker este taximetrist de profesie, fan Michael Jackson şi ar putea fi o sosie credibilă a regretatului star.

Kurt Cobain, imitat de actorul Jared Leto

Printre admiratorii marilor artişti se regăsesc fani la fel de celebri.

Actorul şi câtăreţul Jared Leto apare într-un videoclip intrepretând muzica idolului său, Kurt Cobain, regretatul solist al trupei Nirvana. Iar repertoriul său este unul foarte bun.

Ascultă mai jos cele două piese Nirvana, cântate de vocalistul trupei „30 Seconds To Mars”.

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter