5 bărbaţi celebri acuzaţi de viol

De Adina Radu, pe

Ar fi trebuit să dea un interviu unei jurnaliste, dar directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, a ales să răspundă mai afectuos invitaţiei. Acuzat de viol…
… şeful FMI riscă peste 70 de ani de detenţie.

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca directorul Fondului Monetar Internaţional, cel care salvează statele în dificultate, va ajunge la rândul lui cu un picior în groapă. Chiar dacă problema este de altă natură, diplomatul va trebui să plătească bani grei ca să scape de o parte din anii de detenţie, în cazul în care va fi acuzat.

Iată ce alte celebrităţi au fost implicate în scandaluri sexuale, care au scăpat însă basma curată.

Woody Allen, căsătorit cu fiica adoptivă

Cineastul îndrăgit al actorilor, Woody Allen nu are un trecut tocmai curat. Acesta s-a căsătorit cu Mia Farrow iar cei doi au adoptat o fetiţă, pe Soon-Yi, asupra căreia cei doi părinţi aveau să îşi reverse toată dragostea lor părintească.

Totul a devenit dubios pentru Mia când a descoperit fotografii nud cu Soon-Yi. Actorul a negat vehement insinuările soţiei sale, ca mai apoi să se căsătorească cu fiica sa adoptivă, în ’97, după ce a divorţat mai întâi de Mia Farrow. Cei doi au adoptat doi copii.

Roman Polanski, de la regie, la scenarii porno

Acuzat de mai multe ori de viol, din spatele camerei, Roman Polanski ajunge în lumina reflectoarelor, în cel mai lung scandal sexual din cetatea filmului.
Primul caz care a zguduit lumea de la Hollywood s-a petrecut în 1977, când cineastul ar fi profitat de o tânără de 13 ani, pe nume Samantha Geimer, după ce mai întâi a drogat-o. Toată aventura s-a petrecut în vila lui Jack Nicholson.

Cineastul a pledat nevinovat, dar a fost condamnat la 90 de zile de examinare psihiatrică. A a emigrat în Franţa de unde nu putea fi extrădat şi arestat decât în septembrie 2009. Între timp, Samantha şi-a retras acuzaţiile. De asemenea, Edith Vogelhut, un fost manechin, şi actriţa Charlotte Lewis l-au acuzat pe cineast de viol.

Vezi ce alte vedete au mai fost acuzate de viol.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter