IT & Gadgets: Ce ustensile de bucătărie smart îţi doreşti vara asta

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 12:20

Gadgeturile smart nu înseamnă doar smartphone şi tabletă, ceasuri pentru fitness şi case care sting singure lumina. Piaţa ustensilelor de bucătărie smart este în creştere. Iată cele mai noi gadgeturi pentru bucătărie.

Cântar electronic cu calculator de calorii

Un cântar prietenos cu tine este cel care îţi dă toate informaţiile nutriţionale ale unui fel de mâncare. Există pe piaţă câteva modele de cântar electronic cu calculator de calorii, care îţi arată şi câte vitamine, fibre sau grame de sare conţine un produs.

Combine frigorifice „HD” care se curăţă singure

Combinele frigorifice sub conceptul High Definition Cooling de la Hotpoint transformă aparatele frigorifice în mediul ideal pentru păstrarea prospeţimii şi calităţii alimentelor, prelungindu-le durata de valabilitate într-un mod complet natural.
Răcirea de înaltă definiție este caracterizată de Air Tech Evolutionși Hygene Advance. Air Tech Evolution, tehnologia avansată No Frost garanteazăo temperatură constantă în interiorul frigiderului şi o răcire mult mai rapidă, dublând durata de valabilitate a alimentelor.
IT & Gadgets: Ce ustensile de bucătărie smart îţi doreşti vara asta
Deoarece o bună igienă a frigiderului este cea mai importantă condiţie pentru păstrarea optimă a alimentelor, combinele frigorifice Hotpoint sunt dotate cu tehnologia Hygene Advance, un tratament cu ioni de argint a pereţilor interiori ai aparatului frigorific.
Hygene Advance reprezintă o soluţie naturală, permanentă ce previne formarea mucegaiului şi a bacteriilor, asigurând în acelaşi timp mediul ideal pentru păstrarea optimă a alimentelor.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte gadgeturi poţi utiliza în bucătărie, ca să-ţi faci viaţa casnică mai uşoară, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter