Un tânăr a apelat la ajutorul jandarmilor pentru a-și cere iubita în căsătorie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 17:43
Daniel, un tânăr din Bistrița s-a gândit la o cerere în căsătorie ieșită din comun, iar complici i-au fost jandarmii bistrițeni. Totul a fost filmat și publicat pe rețelele sociale de Jandarmeria Bistrița. 

Daniel și Ariana sunt împreună de mai bine de 3 ani, iar tânărul și-a dorit ca cererea în căsătorie să fie una mai puțin conventională, se arată în mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Bistrița.

Un tânăr a apelat la ajutorul jandarmilor pentru a-și cere iubita în căsătorie

„Ce au descoperit jandarmii năsăudeni asupra unui tânăr, la o simplă verificare a respectării măsurilor în contextul pandemiei, la o terasă din orașul academicienilor? Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar.
Acesta a fost legitimat de către jandarmi iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și vădit emoționat deoarece în cutiuță se afla… un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție”, au transmis jandarmii.
Aceștia au dezvăluit că de fapt totul a fost regizat, iar ei au fost complici la cererea în căsătorie.
„Din fericire aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni. Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea care i-a unit pentru totdeauna!”, au completat aceștia.
Emoționată, tânăra a spus imediat „DA”.

Sursă foto: Shutterstock.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter